jelen parašė:
o dar baisiau bijau valgyt, kad gimdymo metu tustintis nepradeciau, o jei....
Gerai man akusere pasake, cia ne grozio salonas, kaip duota gamtos taip duota. As jai sakiau bijau valgyt, ji sako ko tu bijai? Jegu neturesi poto gimdyt
jelen parašė:
o dar baisiau bijau valgyt, kad gimdymo metu tustintis nepradeciau, o jei....
Gerai man akusere pasake, cia ne grozio salonas, kaip duota gamtos taip duota. As jai sakiau bijau valgyt, ji sako ko tu bijai? Jegu neturesi poto gimdyt
PeaCe parašė:
Gerai man akusere pasake, cia ne grozio salonas, kaip duota gamtos taip duota. As jai sakiau bijau valgyt, ji sako ko tu bijai? Jegu neturesi poto gimdyt![]()
tai gerai istikruju ir sako,ir nuramina tokeis zodzeis
nes istiesu nevalgysi ir jegu nebus reiks gimdyti ir tada bus problemos nes jegu nera kaip gimdyti
22vilma parašė:
Labas rytas visomskaip prastai miegojau as sianakt pradedu tikriausiai nerimaut jau as ir stebiu nejausdama pati save, kas tik kiek galvoju gal jau prasideda, …
labuka, na ka gal susitiksim
busimoji mama parašė:
tai gerai istikruju ir sako,ir nuramina tokeis zodzeisnes istiesu nevalgysi ir jegu nebus reiks gimdyti ir tada bus problemos nes jegu nera kaip gimdyti
na negrozio salonas, bet geda, bet jauciu bus man vienodai
kai stebukliukas lys laukan
jelen parašė:
na negrozio salonas, bet geda, bet jauciu bus man vienodaikai stebukliukas lys laukan
![]()
Na man gal baisu tai kad va vyras bus salia o cia jai apsidirbi tiesiog net negeda o nesmagu patciai labai... bet sako ten greit sutvarko ir seip nelabai suprasi pati kada kas ten nutiko
busimoji mama parašė:
Na man gal baisu tai kad va vyras bus salia o cia jai apsidirbi tiesiog net negeda o nesmagu patciai labai... bet sako ten greit sutvarko ir seip nelabai suprasi pa…
na su vyru savo sutariau, kad tik per saremius bus, pati nenoriu, aisku gerai, kad palaikytu, bet geda pries ji
arsolveiga parašė:
Labas rytas visoms,
labas rytas niekada net nesugalvojau matuotis o kam? mano visada 36,7 cia skaitosi normali mano temperatura
jelen parašė:
na su vyru savo sutariau, kad tik per saremius bus, pati nenoriu, aisku gerai, kad palaikytu, bet geda pries ji
Brangioji kaip sakoma daret abu tai ir gimdote abu
labai daug mamuku dziaugiasi kad vyras visada buvo salia nes labai padejo. Manasis sake ne ne ne nebusiu as,tai buvau susitaikiusi poto sakiau na jau ne uz ka as turiu viena kenteti ir laukti nori nenori busi ir pamatysi kaip viskas idomei vyksta
o dar ir vaika pamatysim kartu.
tai dabar nusiramines ir zino kad teks buti. bet kaip sakant ateis ta akimirka tai neaisku kaip kas gali pasisukti
1 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai