kojinyte26 parašė:
Tai gali but del kepenų,dar bart gavau,kodel nesikreipiau anksciau!
na man ne tiek visa kuna kiek rankas ir pilva
o tai kazin ar rimtai cia del kepenu toks minusas gali buti
kojinyte26 parašė:
Tai gali but del kepenų,dar bart gavau,kodel nesikreipiau anksciau!
na man ne tiek visa kuna kiek rankas ir pilva
o tai kazin ar rimtai cia del kepenu toks minusas gali buti
SanDra591 parašė:
m,an paskutines dvi dienas irgi niezti visa kuna![]()
as kovojau irgi su niezuliu,bet pfu pfu pfu pagerejo nuo dermotologinio kazkokio kremo kurio issrase gydytojas,bet perskaicius mamytes kuri guli ligoninei,tai man net silpna pasidare
nes man sake jei nepraeis niezulys tai darys kraujo tyrima,bet as uk ir cia visai kitaip i viska ziuri
tai persigandau biski perskaicius
Rikita parašė:
o man kas keisciausia pilvo neniezti,o tik daugiau rankas.ir nezmoniskai niezejo kojos ypac slaunu srityjeesu net nusidraskius ir palike yra melynom tokiom saus…
man tai ypac rankos niezti isproteti galu kai miegoti atsigulu taip niesti kad sutas ima as irgi greit nudraskysiu taip kad oho bus
As guliu su mamyte dar viena kuri jau visa savaite kasosi,sakė net iki krauju, o ce del to,kad padidėjęs kepenų permentas,zodziu kepenys kažkokius toxinus išskiria kaip man aiškino.. Na man per lašine 2 l sulasino kažkokiu vaistų kurie pravalys kraują,o ryt is ryto tyrimus padarys ir zinosiu ar lb didelis procentas tu fermentu. O birželį ma tai toks kaip skryzdeliukai lakstyti po visa kūną,šalia mamytei sakė labai pėdas ir delnus niezti,o ryte prabunda visa nusidraakius Nea nakty nejaučia kaip kasosi
kojinyte26 parašė:
As guliu su mamyte dar viena kuri jau visa savaite kasosi,sakė net iki krauju, o ce del to,kad padidėjęs kepenų permentas,zodziu kepenys kažkokius toxinus išskiria …
dabar kai pradejom apie tuos pasikasymus tai taip eme visa kuna niesteti
Na nežinau... jau seniai niekas man neniežėjo.. kažkada gal nėštumo vidury, kai pradėjo didėt smarkiau pilvas gaaaaal... hm... man apskritai jau net keista, kad nieko praktiškai labai neskauda, o liko tiek nedaug
anksčiau daugiau visko skaudėjo, sunku buvo... o dabar... sukuos namuose kiek išeina..
naktį kuo toliau tuo geriau išmiegu.. įdomu kada pradės jau rodytis atėjančio stebuklėlio ženklai....
Agne.kar parašė:
Na nežinau... jau seniai niekas man neniežėjo.. kažkada gal nėštumo vidury, kai pradėjo didėt smarkiau pilvas gaaaaal... hm... man apskritai jau net keista, kad nie…
Ir as jau nebesulaukiu, kuo greiciau viskas pasibaigtų
kojinyte26 parašė:
O mane paguldė snd,o atvažiavau pasiteirauti,ko kūną visa niezti, jau kelias dienas.. Na ryt turimus darys,matysim kaip kas, pasiliks jie mane cia iki gimdymo,(nes …
Praejusia savaitele gulejau ligonineje, vienoje palatoje su jauna moterimi, kuriai buvo nustatyta cholestaze, berods taip vadinasi sita bjaurastis, kai nestukei niezti visa kuna, arba tam tikras vietas,padus, delnus, pilvuka,po krutimis. Zodziu ji buvo 40oje savaiteje ir dare cezari, nelauke termino. Kodel nezinau. Bet ji lb patenkinta buvo, nes nenorejo pati gimdyti, tai kaip ir nebuvo ten jokio streso. Iki termino jai buvo like 5 dienos.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai