jbaranauskiene parašė:
Yra labai geras pakaitalas - vanduo arba šaldytų uogų arbataarba blogiausiu atveju pora šaukštelių uogienės, bet juodos arbatos nieku gyvu neduodu ir dar …
Kodel taip kategoriskai?
jbaranauskiene parašė:
Yra labai geras pakaitalas - vanduo arba šaldytų uogų arbataarba blogiausiu atveju pora šaukštelių uogienės, bet juodos arbatos nieku gyvu neduodu ir dar …
Kodel taip kategoriskai?
gretyskas parašė:
Kodel taip kategoriskai?
Ne tik dėl juodos arbatos taip kategoriškai, tas pats ir su žalia arbata ar kava, nes tai yra tonizuojantys gėrimai, o tokius mažus vaikučius gali paveikti labai stipriai. Vėliau atsiranda per didelis energijos antplūdis ir miego sutrikimai tokiems kleckiukams.
Diatrix parašė:
Aš irgi neduodu juodos arbatos,pagrindinis gėrimas-paprastas vanduo. Kažkaip daržiukyje nėra įprasta vaikams vandens duot...Tai arbatos prisaldintos,tai kompotai...…
Tas tai tikrai baisu, kad jau tokius mažus pratina prie cukraus
na buvo kad aš porą kartų truputį į košę dėjau, nes labai jau nieko nevalgė tuo metu vaikiukas, o paskui vėl nustojau dėti ir tfu tfu vis dar valgo košę
jbaranauskiene parašė:
Ne tik dėl juodos arbatos taip kategoriškai, tas pats ir su žalia arbata ar kava, nes tai yra tonizuojantys gėrimai, o tokius mažus vaikučius gali paveikti labai st…
Na taip jei stipri, bet siaip nera didziausias blogis, as tai jei namie nera kitos duodu atsigert nestiprios, nes darzelyje ziuriu vistiek gauna
Diatrix parašė:
Aš irgi neduodu juodos arbatos,pagrindinis gėrimas-paprastas vanduo. Kažkaip daržiukyje nėra įprasta vaikams vandens duot...Tai arbatos prisaldintos,tai kompotai...…
Taip taip, maniskis nuo darzelio ir pradejo cukru gaut, iki jo neduodavau, bet kai pamaciau ka jie ten gauna, tai namie irgi atleidau vadeles, siaip jau nera mazuliukas visai, va kai atveda pusantru ir duoda raugintu agurku tai nzn nzn
ir aš kai pamačiau darželio meniu tai oho, akys ant kaktos iššoko kai pamačiau, kad vakarienei būna tarkim bulvių kukuliai su spirgučiais
arba mišrainės su majonezu, aš pati tokių dalykų nevalgau, o ten tokiem mažiukam duoda
bet užtai kolkas bandelių ir jokių bulkų nevalgo... bent jau namuose
arbatos namuose duodu tik medetkų kai serga, o jei sveika tai tik vandens, na dar sulčių kartais
Sveikos Mamos,
Kokie zaidimai yra jusu mazyliu megstamiausi? Mums jau visi atsibodo, tiek dukrelei, tiek ir man
Gal kokiu ideju pasisemsiu. Kokie zaisliukai megstamiausi?
Musu butu tokie:
Kubeliai
Dideli lego
Gyvunu figureles
Leliu namelis
Kamuolys
Lele kur verlia ir reikia migdyti ir valgidinti
Zaislinis arbatos servizas, su Meskiukais geriam arbatele
Nepasiteisino
Zaisline virtuve
Visokios medines deliones
Kselofonas