pusaite parašė:
pas mane buvo 3.95 cm kaklelis tai sake galiu but ramiVilniaus mamukai, gal kuri ziurinejot gariunuose lovyciu? idomu kokios kainos
savo mieste uz 165 l…
Mes uz 180 gariunuose nusipirkom
Stai tokia 
Bet yra ir pigesniu manau
pusaite parašė:
pas mane buvo 3.95 cm kaklelis tai sake galiu but ramiVilniaus mamukai, gal kuri ziurinejot gariunuose lovyciu? idomu kokios kainos
savo mieste uz 165 l…
Mes uz 180 gariunuose nusipirkom
Stai tokia 
Bet yra ir pigesniu manau
pusaite parašė:
savo mieste uz 165 l…
Siauliuose paprasta lovyte 120 berods kainuoja, pas zmones kurie namie prekiauja vaikiskais daiktais, jie ir siuncia ir atveza jei reikia, tik idomu kiek plius uz tai ima , ar neima
@gnetuk parašė:
sakai 3,6pas mane panasiai,na bet as ir ilsiuosi,nepervargstu
![]()
Na matai, o mane jau nugasdino per echo pamate vaiko galvos konturus arti ir apciupineja, kad darosi tiesus
Cia turbut nezinosi kaip is tikro yra ir kada panikuot, o kada sau gyvent galvos nesukant, nes ir del hemoglobino viena reke, kad 103 siaubas, kiti, kad tokiu laiku norma
Sveikos,
kaip as myliu sita puslapi
Paskaiciau jusu komentarus ir supratusi jog ne man vienai taip yra nurimau. As del judesiu... iki 30 savaites vaikas spardydavosi taip,kad net pilvas sujudedavo, tikrai judesiai buvo staigus, ju buvo daug, dabar as nesuprantu ar juos jauciu, ar cia mano skrandis, ar viduriai, nes i vaiko judesius tai nebepanasu. Jie suleteje, ju daug maziau, sianakt negalejau uzmigti, vis laukiau tu judesiu, kazkur 4 val ryto pradejo maziukas zagseti. Atskiriu zagsuli, nes jis labai ritmingas, po to truputi pajudejo, bet flegmatiskai, ir vel nurimo. Ryte bandziau skaiciuoti, na buvo judesiu, bet kaip sakau, skirtumas akivaizdus kokie tie judesiai dabar (33 savaitej) ir kokie buvo pries keleta savaiciu. Ryt ryte einu pas gyd, tai bus ramiau.
Joollka parašė:
Na matai, o mane jau nugasdino per echo pamate vaiko galvos konturus arti ir apciupineja, kad darosi tiesusCia turbut nezinosi kaip is tikro yra ir kada pa…
Man siandien pasake, kad hemoglobinas 113, ant ribos, liepe daugiau jautienos valgyt, kepeneliu
išrašė kažkokių vitaminų, bet manau, kad bandysiu su maistu jį pasikelti
kai dare praeita kartakraujo tyrima, tai hemoglobinas buvo 146, sake per daug geras
o va dabar nukrito per 4 men iki tiek
vai2ke parašė:
Inetunas,kokia komoda pirkot?![]()
Is arneigos 4 stalciu
tvirta tokia . Ir kainos geros ten
veliau atsiust foto galesiu
Ieva-Ievute parašė:
Mes uz 180 gariunuose nusipirkom![]()
Stai tokia
Jau paklota ir laukia naujojo seimos nario
Inetunas parašė:
Is arneigos 4 stalciutvirta tokia . Ir kainos geros ten
veliau atsiust foto galesiu
Ok,lauksiu
Kipsiuke parašė:
Sveikos,
kaip as myliu sita puslapiPaskaiciau jusu komentarus ir supratusi jog ne man v…
lb prasau parasyk,ka daktare sakys del to ryt;)
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai