LiliaP parašė:
SKUBIAI Rreikia nuomonės :)) mergaiės kaip Jums vardas Joneta?
Man tai ne
LiliaP parašė:
Man tai ne
LiliaP parašė:
va mano bambūzas...kokybė nėra gera, fotika sugebėjau darbe palikti...
Kad nesmato to pilvuko
del jegu antpludzio, nejauciu jo dar, pilva paskauda, labiau saugaus kai pasake jog placenta per zemai... del isvaizdos, jauciuos kaip begemotas
Man siandie vel bloga...Vakar taip gerai jauciausi po miesta geras tris valandas pasivaiksciojau, lasisos gabala su bulviu kose sukirtau taip skaniai...o siandien guliu lapais ir nieko nesinori, tik vat nuo to alkio dar labiau pykina.galu gale sugalvojau kad gal bulviniu blynu su kefyru noriu...Kepa jau, ziuresiu ar skrandis priims auka
Ritulia36 parašė:
Man siandie vel bloga...Vakar taip gerai jauciausi po miesta geras tris valandas pasivaiksciojau, lasisos gabala su bulviu kose sukirtau taip skaniai...o siandien g…
Negalima lasisos nestumo metu... bulviu koses geriau bandyk su kefyru, blynai gali nesueit...
erliasa parašė:
Negalima lasisos nestumo metu... bulviu koses geriau bandyk su kefyru, blynai gali nesueit...
Kepta lasisa ne tik galima bet ir naudinga. Be to as gi nevalgau kilogramais
Blynai puikiai sueina, valgau po kelis kartus per savaite, kai visai nieko kito i skrandi ikisti negaliu...
Ritulia36 parašė:
Kepta lasisa ne tik galima bet ir naudinga. Be to as gi nevalgau kilogramais![]()
Idomiai, blynai gan sunkus maistas, dar ir kepti, na bet jei sueina tai puiku. Uzsimaniau bulviniu blynu
o del lasisos skaiciau jog jos negalima
LiliaP parašė:
mano spaudimas visada žemas buvo...gerdavau po 4 puodelius ir net daugiau...nes kitaip ngalėjau, beje kava man nelabai veikia, aš galiu jos išgerti ir eiti miegoti …
As kava gerdavau vos be kas valanda ir stipria.. Tik iškart sužinojusi, kad laukiuosi jos atsisakiau.. Nors skaičiau, kad 1-2 puodeliai per diena nera kenksminga, bet kazkaip nusprendziau, kad gal geriau nereikia.. Tada ji man pradėjo smirdet ir taip yra iki šiol..
LiliaP parašė:
nagus lakuojatės?
Ne!! Skaičiau, kad 70% kenksmingų medžiagų nuo nagų lako patenka i organizmą per nagus.. Net plaukų dar nedazau, nors jau zila zila ir žinau, kada yra ir dažų be acetono ar su sumažintu jo kiekiu.. Na, bet sakoma, kad kiekviena mama jaučia, kas geriausia jos vaikuciui ir kiekvienas vaikutis pasikoreguoja mamos poreikius taip, kaip jam reikia
LiliaP parašė:
As savo vaikui neduociau tokio, bet tai tik tavo ir tavo vyro reikalas!!!! Beje, skamba beveik kaip Ineta
o sitas tai man patinka ;) nekaltybe, dora reiskia
LiliaP parašė:
va mano bambūzas...kokybė nėra gera, fotika sugebėjau darbe palikti...
Kur tavo pilvas?
nieko nera dar pas tave ;))))
erliasa parašė:
Idomiai, blynai gan sunkus maistas, dar ir kepti, na bet jei sueina tai puiku. Uzsimaniau bulviniu blynuo del lasisos skaiciau jog jos negalima
Ir as skaičiau, kad negalima lašišos ir jokių kitų plėšriųjų žuvų.. Nebelabai pamenu, bet ten su kažkokia bakterija lyg ir susiję..
"Gyvsidabrio tarša iš tikrųjų kelią susirūpinimą dėl nėščių motinų. Per didelis kiekis šio elemento gali sukelti nervines problemas jūsų vaisiui. Gyvsidabris aptinkamas aplinkoje dėl pramonės taršos. Patekęs į orą, į atvirus žemės vandenis nusėda į dugną ir tampa nuodais.
Kai žuvys maitinasi kitomis žuvimis gyvsidabris patenka į jas. Didelės grobuoniškos žuvys, pavyzdžiui, rykliai, karališkos skumbrės ir kt. turi aukščiausio lygio gyvsidabrio kiekį. Šių žuvų rūšių reikėtų vengti nėštumo metu.
Yra daugybė saugių žuvų rūšių, kurias galima valgyti. Čia pateikiama tik keletas iš jų: ančiuviai, taukžuvė, šamai, ešerys, šukutės, vėžiai, lašiša, kalmarai, moliuskai, krevetės, langustinai, eršketas, austrės, sardinės, silkės ir kt. "
6 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai