CJurgita parašė:
Sveikinu sulaukus mazylio!
Na mano vizitai buvo 06.16 tada 07.22 dabar 08.05 o gimdyti 08.16 beveik kaip ir jums tik dienele atsiliekam
CJurgita parašė:
Sveikinu sulaukus mazylio!
Na mano vizitai buvo 06.16 tada 07.22 dabar 08.05 o gimdyti 08.16 beveik kaip ir jums tik dienele atsiliekam
sirsulyte parašė:
Tikrai taip. Per anksti jums dar gimdyt.
Tai ir nesakau kad jau gimdysiu, bet jau galas arteja, nebe taip kaip kokia 30 savaite
Mamytes, nesuprantu kas darosi... su vyru savaitgali buvom Jurmaloje, atstumas is vilniaus 400 km, visa savaitgali jauciau stiprius sukietejimus, nuolat, ypac stiprius naktimis, net kvepuot sunku buvo koks pilvas kietas. Siandien per pietus grizom, pilvas zinoma kietas, tai isejom su suniuku pasivaiksciot, nes kiek skaiciau pavaiksviojus kietejimas praeina, bet nieko panasaus. Dabar ilindau i silta vonia, jau gal 15 min sildausi, tai vistiek kieteja, maziau siektiek, bet vistiek pilvelis kietas. Nei kamstis isejes, nei skausmo jauciu, bet kazkaip nerimauju.. ar cia gali but tikrieji saremiai? jauciuosi puikiai, tik baisiai kieta..
Irutee parašė:
Mamytes, nesuprantu kas darosi... su vyru savaitgali buvom Jurmaloje, atstumas is vilniaus 400 km, visa savaitgali jauciau stiprius sukietejimus, nuolat, ypac stipr…
Nuvykit apziurai,kietas pilvelis gali but negerai.man su pirmu jokio kamscio nebuvo net.
Na pasirodau ir aš
Man irgi vis kažką pamaudžia...Būna slabnių dienų,kai norisi tik gulėti, bet būna ir taip kad sukuos kaip vėjurkas
dažnai pilvukas pakietėja...
nuo tada kai ginė pasakė, jog placenta subrendus tai atrodo kiekviena smulkmena reiškia tą didijį startą
tašikės padėtos, kad jeigu ką tai imam ir maunam ir ligonine. Esu iš provincijos iki ligoninės apie valanda kelio...tai jau kai tik kažką pajusiu, nelauksiu iš kart važiuosiu
Kaip mane nervot pradėjo su savo spėjimais visi
daktarai mato dukryte, bet visi aplinkiniai kaip susitarę tikina, jog bus berniukas, nesuprantu iš ko jie taip sprendžia

Rutelytute parašė:
Na pasirodau ir ašMan irgi vis kažką pamaudžia...Būna slabnių dienų,kai norisi tik gulėti, bet būna ir taip kad sukuos kaip vėjurkas
dažnai pilvukas pakietėj…
Jetau koks pilvas mazas. Turbut pirmas vaikelis? Kiek priaugai?
Rutelytute parašė:
Na pasirodau ir ašMan irgi vis kažką pamaudžia...Būna slabnių dienų,kai norisi tik gulėti, bet būna ir taip kad sukuos kaip vėjurkas
dažnai pilvukas pakietėj…
Man palei toki smaila pilvuka atrodo kad mergyte bus pas jus
nors nemanau kad tai rodiklis.
mane tai ir nervina tie kurie spelioja arba teigia vaiko lyti nes mes patys nezinom o.kiti sako taip lyg zinotu 100%
Be to tuoj ateis tas laikas kad visi prades klausinet nu ar dar nepagimdei ar dar nesiruosi ir pan
kaip viena mano drauge sako pasakyk velesne gimdymo termino data tada maziau klausines
Rena S parašė</ïa>:
Jetau koks pilvas mazas. Turbut pirmas vaikelis? Kiek priaugai?
Man tai labai grazus pilvas.
Geraibkad nera didelis kai arbuzas paciai mamytei lengviau. O be to as antro vaiko laukiuos bet pilvaa mazesnis nei pirmo.
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai