alma1 parašė:
o del nesciuju pagalves,tai man gerai budavo paprasta maza pagalvele pasipatogint,o maitint uztekdavo savo miegamos pagalvesgeriau pientraukiui isleist tuos pin…
O man is vis ji nepatiko... Tai vaikas miega apsikabines
alma1 parašė:
o del nesciuju pagalves,tai man gerai budavo paprasta maza pagalvele pasipatogint,o maitint uztekdavo savo miegamos pagalvesgeriau pientraukiui isleist tuos pin…
O man is vis ji nepatiko... Tai vaikas miega apsikabines
alma1 parašė:
istikruju pirma is kurios girdziu,kad nepatikodazniausiai tik liaupsos
![]()
gal pagalve nevykusi buvo
arba mano pilvas buvo per mazas,kad ji kazkur pasidet
Kotryna.Z parašė:
Tai as tai zinau gryzus jau isgeriau paracetamoli ir magni. Tai laukiu kada suveiks. Spaudziau tuos taskus. Pripazystu rytu medicina bet man nepadejo. Bet man spaud…
Man taip buvo su dukra, beje panasau dydzio nestumas buvo. Tesesi apie savaite-dvi, tai paracetamoli geriau, tarp nykscio ir smiliaus masazavau, labai mazai padedavo, bet bent prasimerk kaip sakot eidavo. Itin pablogedavo i vakara. Po to savaime dingo, bet veliau jau turejau bedu su aukstu spaudimu iki pat nestumo galo (nors siaip i zemesneje puse jis pas mane).
Nezinau nuo ko tiksliai tai, bet pries tai karta pakepiau sauleje, taip pat buvo breveik toks pat pojutis, tik dar ir saltis krete.
Ar geriat pakankamai skysciu? Ar valgot? Galva buna gali taip stipriai iskaudsti ir nuo dehidratacijos..
stiprybes , zinau kaip tai nemalonu ir labai tikiuos kad si karta man to nebus
Omerta parašė:
Sveikos;) prisca kraujo tyrima kai daro svarbu esi pavalgiu ar ne?
Dariausi šį tyrimą Genetikos klinikoje. Dė valgio nieko nesakė
evagel parašė:
gal pagalve nevykusi buvoarba mano pilvas buvo per mazas,kad ji kazkur pasidet
![]()
a-a-pupa parašė:
Man taip buvo su dukra, beje panasau dydzio nestumas buvo. Tesesi apie savaite-dvi, tai paracetamoli geriau, tarp nykscio ir smiliaus masazavau, labai mazai padedav…
Arba dar gali skaudet galva,kai deguonies truksta
a-a-pupa parašė:
Man taip buvo su dukra, beje panasau dydzio nestumas buvo. Tesesi apie savaite-dvi, tai paracetamoli geriau, tarp nykscio ir smiliaus masazavau, labai mazai padedav…
Pries puse savaites tik bedos su skrabdziu pagerejo iki to tikrai mazai valgiau ir geriau kadangi net nuo vandens stojo skrandis o siuo metu stengiuosi atstatyti balansa salia visada vandenuko turiu. Buna kad visai nelenda tai silta geriu kad organizmui nereiketu energijos naudoti dar sildant vandeni. Mityba ir pasitvarkius tik va siandien buvo sudetinga pakit kekvienas zingsnis smugis I galva. Na mano ir iki nestumo buvo kiek padidejes. Tai as tirsiu bent tikiuos kad iki galo nenoriu nei sau nei kudikiui pakenkti . Va leksiu pas kardiologajei nieko tada su seimosgydytoja ieskosim kitu priezasciu...:/
As galvojau cia as kokia is marso kad man taip. Nors kazkas supranta kaip jauciausi. Pfu pfu neduok D pasikartos ta velniava...://
evagel parašė:
Arba dar gali skaudet galva,kai deguonies truksta![]()
Asmeniskai as del deguonies jei maziau lauke bunu tai ta diena stengiuosi kelis kart bent po valanda balkono duris praverti po kaldra palendu bet kvepuoju grynu oru
rosenda parašė:
A , gudriai čia![]()
Na taip gal ir sutirstino bet uztad vadinasi rupestingas ginekologas.jis linki kaip geriau.sake jokie pinigai neatpirks sveikatos ir leliuko jei neduok Dieve persileisciau del sunkaus fizinio darbo.ir kad galeciau ramiai sau eiti i biuletenius kada tik panoresiu.
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai