evagel parašė:
Buvo grupe kazkada tokia![]()
Buvo
. Cia nuo lietuviskos kursiu nerijos
evagel parašė:
Buvo grupe kazkada tokia![]()
Buvo
. Cia nuo lietuviskos kursiu nerijos
Lamelaa parašė:
Aha galima. Grazu ten ir sutvarkyta viskas. Gelbetojai priziuri kaip reikiantneveltui 3,5€ uz iejima sumokam
![]()
Skamba neblogai
Skubesit kur apsipirkti taip anksti? As ir laukiu TOS vesumos
GiedreMac parašė:
O man siandien drauge papasakojo apie 3d. Sake jai kai uzdejo ta galvute ant pilvo, visas pilvas pradejo labai judet, ir ant ekrano pamate kad leliukas veiduka deng…
Atleiskite, man atrodo Jūsų draugės echoskopuotojas buvo susipykęs su įmonės savininku ir pats norėjo pakenkti verslui, kuris jį maitina...
vargšelis pats iš savęs duoną atima... Kažkas čia nesueina.
Iš tiesų vyras primygtinai klausinėjo mūsiškio, ką mažulė jaučia. Tai atsakymas buvo toks, kad naujausi tyrimai parodo, jog fiziškai 3d echo vaisiaus niekaip nepaveikia, o kaip žmogeliukas jaučiasi iš tikrųjų - tik jis pats ir tegali papasakoti.
Man, tam, kad maniškė atsibustų reikėjo kelis kartus pakeisti pozą, mat kietai laikėsi savo miego grafiko...
Žinoma, kiekviena iš mūsų yra savo apsisprendimų arba baimių šeimininkė. Aš labai džiaugiuosi.
Ema-ema parašė:
Atleiskite, man atrodo Jūsų draugės echoskopuotojas buvo susipykęs su įmonės savininku ir pats norėjo pakenkti verslui, kuris jį maitina...vargšelis pats iš sav…
as lygiai taip pat labai daug klausinejausi
ir visi gydytojai sake kad leliukas tikrai nejaucia jokio diskomforto
Vivere parašė:
Skamba neblogai![]()
Pagrinde maisto ir gerimu
visi kiti pirkiniai gali vesesniu oru palaukt..ateinancia savaite pranesa kelias dienas. Bus matyt
O man balkone jau vedoka net..reik vidun list
Ema-ema parašė:
Atleiskite, man atrodo Jūsų draugės echoskopuotojas buvo susipykęs su įmonės savininku ir pats norėjo pakenkti verslui, kuris jį maitina...vargšelis pats iš sav…
O gal ta gydytoja,kuri taip sake,tai pati tuo neuzsiima,todel taip ir pasake?
ne visi gydytojai yra specializuoti tokiam dalykui
Vivere parašė:
Mamytes, kaip jums vardas Nerija?
Atleiskit, kad įsiterpsiu
Mano krikšto dukra Nerija
Labai gražus vardas
patituke parašė:
Stai ir mes siandien apsilankem pas sese kaimely![]()
Kaip tinka balta spalva! Labai žavi nėštukė...
O mano visas garderobas tamsus... Šiandien vyras, pasitikęs stoty, mestelėjo, kad šitaip vilkėdama panėšėju į nėščią našlę...
Kažką reikia daryti...
15 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai