Ana Žv parašė:
Meginos. Help. Niekam nebuvo pasitustinus kraujo, taip sakyciau kokie 5 ml ant popieriaus? Raudonas toks.Bet paskui nk.
Gal hemarojus kraujuojantis jei ne isorej tai viduj, taip daznai buna besilaukiancioms del uzkietejusiu viduriu
Ana Žv parašė:
Meginos. Help. Niekam nebuvo pasitustinus kraujo, taip sakyciau kokie 5 ml ant popieriaus? Raudonas toks.Bet paskui nk.
Gal hemarojus kraujuojantis jei ne isorej tai viduj, taip daznai buna besilaukiancioms del uzkietejusiu viduriu
Musu paslaptis parašė:
Gal hemarojus kraujuojantis jei ne isorej tai viduj, taip daznai buna besilaukiancioms del uzkietejusiu viduriu![]()
Oj, o ka daryt? Jo, man lb uzkieteje viduriai. Lb issigandau.
Ana Žv parašė:
Nepergyvenk labai, as dabar net nzn kaip del visu tu preparatu nestumo metu, reiketu paskaitinet informacini lapeli ar kremuko ar zvakutes, o gal net ne hemarojus gal tiesiog pazeista gleivine del uzkietejusiu viduriu, pavalgykit kokiu slyvu kad viduriai suminkstetu ir turetu susitvarkyti sis reikaliukas
Ana Žv parašė:
Man padeda dziovintos slyvos.dziovintu slyvu sultys.aviziniu dripsniu kose ryte ir jau galiu gyvent
Musu paslaptis parašė:
Nepergyvenk labai, as dabar net nzn kaip del visu tu preparatu nestumo metu, reiketu paskaitinet informacini lapeli ar kremuko ar zvakutes, o gal net ne hemarojus g…
Aciu merginos, as nuo pat ov kovoju su uzkiet viduriais, kaip tik nekovoju, ir sl y vos, ir kiviai, ir kefyrai, jogurtai, koses... ir nk...
Sveikos, panelės.
mano situacija gan keista.. Prieš keletą savaičių sužinojau, kad laukiuos, pagal paskaiciavimus tada buvo 6 savaitė. Pradėjau teplioti rusvomis isskyromis ir kuo skubiau nulekiau pas ginekologę, ji pasakė, kad persileidau. Man buvo šokas.. :/ susitarėme kitam susitikimui, kad nebūtų jokių komplikacijų ir pan. Kaip tik tik šiandien buvau pas ginekologę. Pasisodino ji mane į tą savo kėdę, apžiūrėjo, ir sako " žinok jis auga ". Likau nesupratus, bet iš laimės vos laikiau ašaras! esmė tame, kad dabar turėtų būti 8 savaitė, bet pagal jo augimą rodo 6... Gal kam nors buvo panaši situacija? ar viskas buvo gerai?
lauramik parašė:
O ka tikejotes isgirsti?![]()
Na žinokite, bijojau sau pripažinti kažkaip, nors leliukas ir laukiamas ir planuotas :)) tai kažkaip kirbėjo mintis, o gal testai klysta, dėl to lėkiau pas ginekologę
taigi echoskopas ir patvirtino rezultatus, nes net ir prieš tai nuo 13 dienos iki pat antradienio tylėjau, vyrui nieko nesakiau, nes nenorėjau nuliūdinti, jeigu testai "sumeluotų"
Ana Žv parašė:
Aciu merginos, as nuo pat ov kovoju su uzkiet viduriais, kaip tik nekovoju, ir sl y vos, ir kiviai, ir kefyrai, jogurtai, koses... ir nk...
Man rytais padeda kava su pienu, kazkaip iskart i tualeta varo
Musu paslaptis parašė:
Prikirtau ir as issvajotos picos!![]()
mergyte, siulyciau po 3sav. i kita vizita kai bus 8savPamatysi kaip augat, s…
Ačiū už atsakymą
jau vieną nuotraukytę turim, kurioje mano akis žinoma nemato jokio žirniuko :)) bet tuomet gal bandysiu luktert mėnesiuką kokį, jei gerai jausiuos ir panašiai
internete radau info, kad tie echoskopai nėra labai gerai, tai kažkaip prisibijau, visgi pirmas nėštumas, o ir tokia baimė viskam yra
mergyteoo99 parašė:
Ačiū už atsakymąjau vieną nuotraukytę turim, kurioje mano akis žinoma nemato jokio žirniuko :)) bet tuomet gal bandysiu luktert mėnesiuką kokį, jei gerai jausiu…
Kartais dazni echo neisvengiami kai reikia stebeti placenta kuri laiku nepakyla, ar dar del kazkokiu priezasciu... Galbut i men keleta kartu echo ir nelabai gerai leliui bet i men karta manau pati ta riba stebint leliuka ir placenta
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai