Nuku parašė:
Sveikosvakar, 04-18, 14:28, gimė mūsų Haroldas, 4375 g ir 52 cm.
Kuo dideliausi sveikinimai
ramių naktelių ir saldaus pienelio
o kaip praėjo gimdymas? Jei galit papasakokit plačiau, nes mums irgi tokio svorio prognozuoja mažylį
Nuku parašė:
Sveikosvakar, 04-18, 14:28, gimė mūsų Haroldas, 4375 g ir 52 cm.
Kuo dideliausi sveikinimai
ramių naktelių ir saldaus pienelio
o kaip praėjo gimdymas? Jei galit papasakokit plačiau, nes mums irgi tokio svorio prognozuoja mažylį
Jooli parašė:
Na va prisiduodu ir as balandzio 18d gime musų dukryte, Paula![]()
![]()
![]()
Sveikinam!
Grazus vardas
mes toki norejom deti bet idejom Paulina
Ma-te-ja parašė:
Na man tai nepaleido. Tiesiog per diena nueinu i wc daug daugiau kartu nei iprastai, tai ir manau,kad organizmas valosi. Kitos sako dar ir vemia, man pirmas kartas …
Kazkur skaiciau, kad pries gimdyma zarnynas issitustina, pirma gimdyma skatino, tai nebuvo tokiu pozymiu, nespejo pasireikst
Vakar uztat kaip tik buvo keistas pilvo "sukimas", issivale zarnynas, tai jau manau, kad gal rimtai cia zenklas
Ma-te-ja parašė:
Na man tai nepaleido. Tiesiog per diena nueinu i wc daug daugiau kartu nei iprastai, tai ir manau,kad organizmas valosi. Kitos sako dar ir vemia, man pirmas kartas …
Man tai su pirmu viskas valesi kai jau sąrėmiai prasidėjo! Pro visus galus ???
SunnyBe parašė:
Kazkur skaiciau, kad pries gimdyma zarnynas issitustina, pirma gimdyma skatino, tai nebuvo tokiu pozymiu, nespejo pasireikst![]()
As irgi noriu tiketi,kad jau einu tinkama linkme, nes vis daugiau tu pozymiu atsiranda
_westa parašė:
Sveikos ? turiu klausimeli, gal kuri zino, kada perveda sodra pinigus teveliui, kuris menesiui isejo i tevystes atostogas? Pasibaigus atostogoms ar anksciau?
Pasibaigus, bent jau taip skaičiau.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-balandzio-men-mamytes
1 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai