lijana.m parašė:
Merginos prisiduodu ir asBalandzio 17 d. Gime mergyte, 3440g, 51 cm, pernesiojau virs termino praktiskai savaite
![]()
Sveikinimai!!!?
lijana.m parašė:
Merginos prisiduodu ir asBalandzio 17 d. Gime mergyte, 3440g, 51 cm, pernesiojau virs termino praktiskai savaite
![]()
Sveikinimai!!!?
gvadalupe parašė:
mums terminas ta pacia diena buvo. tai ryt po
piet keliauju pas daktare, praejusia savaite sake kad jei iki treciad nepagimdau …
Gerai, kad jum kakleli ziurejo, o man nieko. Net nezinau ar jis ten ruosiasi ar ne. Rytoj irgi po pietu einu pas gine tai jauciu duos siuntima i ligonine, o ten jau bus matyti ka darys.
Kaip ir jus tikejausi per ta savaite pagimdyti, bet nieko. Vaiksciojau daug, laiptais laipiojau, bet nejuda reikalai nors tu ka. Paruosiamieji pakankino ketvirtadieni ir nurimo viskas. Nei man ka skauda, pilvas tik pakieteja, mazylis juda.
Zivileb parašė:
O tai ir su pirmu buvo cp?..as jau pernesiojau 3 dienas, bet pas mus numatomas didelis 4.200 kg, tai lb bijau, kad neisgimdysiu..tai pradedu apie cp galvoti..
Jo, pirmas irgi buvo cp
Menou parašė:
toks jusu? https://m.skelbiu.lt/skelbimai/langu-valytuvas-karcher-wv2
Man kazkodel telefone neatidaro nuorodos, bet pagal pavadinima tai toks. Na zodziu tas brangesnis
lijana.m parašė:
![]()
Sveikinu!
sandraZuk parašė:
Aš jūsų vietoj dantis susitvarkyčiau kol nepagimdėt, nes poto nelabai bus kada o jeigu skaudės norėsit gert vaistų kurių nelabai galima o ką kalbėt dėl diskonforto.…
Taip ir darausi
siandien buvau apsitvarkiau jog butu pakenciama ir neskaudetu. O kai jau pagimdysiu stengiuos susitvarkyt iki galo. Nes ir du protinius reikia traukt lauk. O dabar tikrai netrauksiu
justejonas parašė:
Jergau mamytes ar jums taip buva ar taip yra. Niekaip negaliu pajudet nei lovoj nei paeiti, nes desini kirksni skauda net nerandu padeties taip jog nejausciau disko…
man irgi vis kirksni paskauda, viena kart labiau kita karta lengviau. Manau normalu.
musu stebuklas 7 parašė:
Sveikinimai jums ir jusu dukrytei! ? kuo ji vardu? Kaip praejo gimdymas? ?
Aciu visoms uz svekinimus, del varduko dar galutinai neapsisprendem. O gimdymas puikus, nebuvo jis labai greitais, nes para laiko saremiai kankino kol atsidare nuo 3 iki 5cm, tada jau isejau i gimdykla ir like cm atsidare per 4h, nereikejo nei skatinimo, nei epiduro, nors kai atejau i gimdykla buvau pavargus ir sakiau noresiu epiduro, bet nespejau paimt kai viskas taip greit ivyko :). Is sio gimdymo maloniausi prisiminimai, labai patiko akusere, kuri be galo daug padejo
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai