Just_ tina parašė:
Na prisiduodu ir as, po sunkaus, skausmingo ir ilgo 13h gimdymovakar vakare prasidejus saremiams i ligonine nuvykom 23.30, o siandien 12.45 gime sunelis Rokas. …
sveikinam sugit dideli ir sveiki
Just_ tina parašė:
Na prisiduodu ir as, po sunkaus, skausmingo ir ilgo 13h gimdymovakar vakare prasidejus saremiams i ligonine nuvykom 23.30, o siandien 12.45 gime sunelis Rokas. …
sveikinam sugit dideli ir sveiki
raminciuke parašė:
Sveikos, jau turiu leliuką4.2kg ir 53cm
Gerai, kad buvo CP, nes gimda sakė prastos būklės, būtų neatlaikius.. Kažkaip skau…
Sveikinimai!!!:)ir koks gi vardas?
Jolantyte1984 parašė:
Na va gime mano mazyle 9.22.Abi jauciames gerai.Dabar dar guliu renimacijoje.Jau du kartus maitinau.Dabar laukiu kol perkels i palata.Lelyte mano sveria 2 kg 340 g …
sveikinu augit dieli ir sveiki
raminciuke parašė:
Gerai, kad buvo CP, nes gimda sakė prastos būklės, būtų neatlaikius.. Kažkaip skau…
Sveikinimai ?
raminciuke parašė:
sveikinu :oro-buckis:ramiu naktelu augit dideli
raminciuke parašė:
Sveikimai mamytei ir lelytei
Sveikinu visas mamytes kurios siandien jau susilauke savo maziu-tiek coliuku tiek dickiu!
As siandien pas giniu buvau-ziurejo kaklelisake dar aukstai ir neprasiveres,galvyte isistacius jau,vandenu kiekis pakankamas.tai sake dar siom dienom nepanasu kad gomdysiu
o lelia malasi pilve ir ypac sonkaulius skaiciuoja isiremus..
Didžiausi sveikinimai mamytėms
Šiandien man buvo TOKIA DIENELĖ kad vajetus...Nuvykstu planuotai pas savo ginę.Su dideliu nerimu vykau ir besivildama kad mažiukas bus apsivertes.Pasisakau kad kamštis jau prieš savaitę išėjęs ir kad mano mažius sėdi...Greit apžiūri sako kaklelis sutrumpėjas minkštas ir 2cm.,atsidarymas,ir vaikinas vis dar sėdi
nusiunčia į ligoninę.Na o ten vėl apžiuri ir ką...Siuntimas į kauną.Dėl vaisiaus apsukimo.Taigi ryt vėl keliauju į Kauną...Nerimas ima. O gal bereikalo nerimauju.Čia keliom mamytėm apsuko ir viskas pasisekė gerai.O aš va vos neverkiu kaip bijau...
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai