doviliukee parašė:
Mane nemiga kankina senakt koja meslungis traukt pradejo pilvas kietas paskausts ir vel praeina klubus taip skauda neina guleti jau meldziuosi greiciau gimdymo sula…
Užjaučiu.man tas pats.
doviliukee parašė:
Mane nemiga kankina senakt koja meslungis traukt pradejo pilvas kietas paskausts ir vel praeina klubus taip skauda neina guleti jau meldziuosi greiciau gimdymo sula…
Užjaučiu.man tas pats.
_Bri_ parašė:
Mergaites irgi vakar maniske kai sove tai per visa vystimo lenta ir tiesiai man ant pilvo tai vytesnele juokes net klykdama nes kaip tik ziurejo kaip pampersa keici…
Nieks neapsaugotas nuo netiketumu
musu stebuklas 7 parašė:
Kaip jus jauciates su busimu leliuku? Nieko naujo ? laukiam kantriai? ? man kolkas dar jokiu pozymiu ir tikiuosi bent jau artimiausias dvi sav ju nesulaukti ? noris…
Man tai baisu su kiekviena diena
pilvas kieteja, maudzia apacia, dubens kaulus skauda
nu zodziu... pilvas jau zemai..
o jus visai nieko nejauciat?
dimusu parašė:
O kaip jum su vaikucio padetim? Pamenu, kad buvo netaisyklinga ir bande apgrezinet. Kaip toliau klostosi jusu reikalai?
dimusu parašė:
O kaip jum su vaikucio padetim? Pamenu, kad buvo netaisyklinga ir bande apgrezinet. Kaip toliau klostosi jusu reikalai?
Po apsukimo dar 3kartus nusileido bet šiandien vėl skersas.laukiu daktarės jau maldausiu cp.vakar matėt NUo iki...tikiuosi pavyks viskas.
Manau tiek kiek reik neiveiksim ananasu????
m.tavovaikas.lt/busiumama/article.php?id=73765742
musu stebuklas 7 parašė:
Labas rytas![]()
As ant lovos krastu nedejau, nes pas mane lovyte su lingem, tai nukristu vaikas.O vonioj tilpo ant jos krastu, dar medvarzcius vyras prisuko specialius, kurie prideti perkant lenta, kad neslankiotu
Vaidaa89 parašė:
Man tai baisu su kiekviena dienapilvas kieteja, maudzia apacia, dubens kaulus skauda
nu zodziu... pilvas jau zemai..
o jus visai nieko nejauciat?
![]()
Kol kas nieko nejauciu, terminas balandzio 18d, vakare kartais pamaudzia pilva, bet tikrai labai minimaliai ? energijos netruksta, norisi eiti judeti tvarkytis vaikscioti, sakiau tikriausiai virs termino gims, nes visai nieko nejauciu ? arba prasides viskas greitai ir netiketai ?
SanDriukas6 parašė:
Manau tiek kiek reik neiveiksim ananasu????
m.tavovaikas.lt/busiumama/article.php?id=73765742
Na va visoms atsakymas i ananasu valgyma
_westa parašė:
Kol kas nieko nejauciu, terminas balandzio 18d, vakare kartais pamaudzia pilva, bet tikrai labai minimaliai ? energijos netruksta, norisi eiti judeti tvarkytis vaik…
As tai jei tik apsidziaugiu kad gerai jauciuosi, tai zek vakare jau guliu ir dusauju, kad jau gal tuoj gimdysiu
su dukra gimdziau 4d po termino, dabar tikiuosi anksciau nepagimdyt
bet jau cia kaip bus taip bus
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai