Loreta1234 parašė:
Šiandien visą vakarą labai malasi mažiukas pilve... Kažkaip net keista.ir mažyliui malantis vis TEN toks keistas jausmas , kaip stuktelejimas vis pasijauč…
Gal pilvas jau nusileido? Mažis gal įsistatė?
Loreta1234 parašė:
Šiandien visą vakarą labai malasi mažiukas pilve... Kažkaip net keista.ir mažyliui malantis vis TEN toks keistas jausmas , kaip stuktelejimas vis pasijauč…
Gal pilvas jau nusileido? Mažis gal įsistatė?
Lerina parašė:
Mamytes, sos - vaikas verkia be sustojimo po kelias valandas :/
Ar imanoma, kad pucia pilva arba prasidejo diegliai vos 5 dienu leliukui? Jau nebe…
Gali būti, kad pilvelis. Gal po maitinimo pabandyk ką šilto ant pilvelio dėti? Lašiukus išmėginkite.
JoVita221 parašė:
As kalbu apie tikraji sampana-vyna...nereta nestumo gale geria vyno ar sampano taure"gimdymui paspartinti"![]()
Na ir nesąmonė vaiką svaiginti
_Bri_ parašė:
Moraliskai pasiruost padeda tik tai kad kai viskas prasideda supranti kad jau viskas tuoj vaikutis bus ant ranku jau sekancia diena nebebus pilvuko ir niekas nebesp…
Labai aiskus, issamus aprasymas!
pritariu 100%
O mane vel nemiga kamuoja...
Lerina parašė:
Mamytes, sos - vaikas verkia be sustojimo po kelias valandas :/
Ar imanoma, kad pucia pilva arba prasidejo diegliai vos 5 dienu leliukui? Jau nebe…
Maniskiui jau turbut nuo 3dienos taspats, jau irgi baigiame isproteti, vien todel kad gaila ir nezinai kuom padeti... Pameginkit kudikiu espumisan lasiukus, mum siek tiek kartais padeda issipuksi ir uzmiega..
Loreta1234 parašė:
Man 11 d terminas. Kur kas labiau nerimauju dėl pačio gimdymo proceso, kaip viskas bus, kada bus, ar viskas bus gerai... Kuo arčiau terminas, tuo labiau ima panika.…
Aš dėl vaiko auklėjimo, kai jis augs labiausiai bijau. Gimdymo nebijau, nes visos gimdo ir pagimdo, dėl buities, kad nespėsiu, tai jau pusmetį turėjome treniruotę - mb šaunuolis viską moka ir suspėja, jei aš nespėčiau, tai viską padarys, o su vaikelio priežiūra aišku, kad nelengva bus, bet reikės stengtis.
Aistyte1 parašė:
Labai labai sveikinu!!! Dar kazkaip siandien pagalvojau apie tave, lyg nuojauta buvo ar nepagimdeikoks ugis, svoris? Vardas? Ar patenkinta klinikom?
Atvaziave paryciais sake yra vienuciu bet kol pagimdem nebeliko
siaip tai noreciau i vienute, cia vaikai klykia uz sienu, musu ramesnes su kitamergina, tik gaila kad jau vyras negalejo pasilikti
vardas Teja,3580g,49cm. O seip visu daktaro darbu ir personalu likau patenkinta :)aciu uz sveikinimus :)atvirai pasakius nemaniau kad taip skauda
gimdziau naturaliai be jokiu epiduru ir linksminanciu duju, atnese pabandyt tipo daug kam padeda bet mane erzino, ir dusas erzino, kamuolys pasiteisino
Deina parašė:
Maniskiui jau turbut nuo 3dienos taspats, jau irgi baigiame isproteti, vien todel kad gaila ir nezinai kuom padeti... Pameginkit kudikiu espumisan lasiukus, mum sie…
As dar kojytes truputeli auksciau pakeliu, pasvyruoju; taip lengviau dujos iseina
Vaidaa89 parašė:
Labai aiskus, issamus aprasymas!pritariu 100%
![]()
Mane irgi nemiga kankina, taip buna prasivartau iki 5 ryto...
Kažkada kalbėjom, kad iš sodros išgauti info neįmanoma. Žiūrėkit :
verslas.lrytas.lt/mano-pinigai/dvieju-vaiku-mama-tapo-darbdavio-ikaite-nera-duomenu-nera-ir-ismoku.htm
aš kaip suptantu iš straipsnio, kad tai mamytei sodra vos nesąmonių nepridarė, nes lrytui sodros atstovas ir darbo inspekcija visai kitaip aiškina
105 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai