Aistyte1 parašė:
Aciu labai uz sveikinimusta baisi patirtis ir skausmai yra niekis pries turejima savo stebukla salia
![]()
Ačiū
Aistyte1 parašė:
Aciu labai uz sveikinimusta baisi patirtis ir skausmai yra niekis pries turejima savo stebukla salia
![]()
Ačiū
gretyskas parašė:
Maudem sekancia diena, i savaite 2-3 kart, pilam emolium emulsijagimdykloj duoda naktinius, ir po gimdymo taip pat
![]()
Ačiū
Naujai iskeptus mamus sveikinu!!!
Man vakar nuo vakaro pilvas kietokas.Sianakt vis prabudineju nuo nugaros ir pilvo maudimo. bet nera jog kesti negaleciau ir kaip suprantu saremiai tai nepilvo maudimas ( dabar skausmas kaip pries menesines . Didziausia baime ar suprasiu kada gimdau ? vakar pasimatyme su mazyle buvau ji man tokia vangesne pasirode. Gydytoja apziurejo viskas be priekaistu.
MacadamiaA parašė:
Pagaliau prisiduodam! 2017-04-13 21:26 gime musu coliuke Elija 2866g. Labai labai dziaugiames!
Sveikinu!!!;)ramiu nakteliu ir daug gardaus pienelio Elijai.;)
ernestule.22 parašė:
Sveikos,pagaliau ir aš galiu pasidžiaugti,šiandien 12val gimė sūnus Lukutis,sveria 3.69 o ūgis 53cm
Sveikinimai!!!;)
MacadamiaA parašė:
Pagaliau prisiduodam! 2017-04-13 21:26 gime musu coliuke Elija 2866g. Labai labai dziaugiames!
Didžiausi sveikinimai
ernestule.22 parašė:
Sveikos,pagaliau ir aš galiu pasidžiaugti,šiandien 12val gimė sūnus Lukutis,sveria 3.69 o ūgis 53cm
Sveikinimai
sandraZuk parašė:
Praeis pakentėk pora dienelių jis aprims ir nebeperštės![]()
O po savaitėlės kitos ir pats dings![]()
Po kiek laiko jums praejo? As gimdziau balandzio 8, bet man dar net nepanasu,kad mazetu.. nors ir ryte,ir vakare tepu tepaliuku posterisan. Gydytojas gn sake,kad praeis,bet man i tai nepanasu.. gal dar kokiu vaistuku maitinanciom yra?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai