Karolinaaa parašė:
Sveikos, ar visas pykino nuo pat pradžios nėštumo? Nes esu girdėjus, kad ne visas pykina![]()
Tikrai yra čia tokių, kurių nepykina
aš viena iš jų
Karolinaaa parašė:
Sveikos, ar visas pykino nuo pat pradžios nėštumo? Nes esu girdėjus, kad ne visas pykina![]()
Tikrai yra čia tokių, kurių nepykina
aš viena iš jų
Karolinaaa parašė:
Manes asmeniskai visiskai nepykino, nei karto nevemiau :)) silpna, budavo, ar nuo maisto kai kurio purtydavo, bet iki vemimu ir viso kito nedaejau
Karolinaaa parašė:
Manęs praktiškai nepykino
Aišku kvapams jautresnė, na ir dantų pasta nepatiko, tai jei šitie dalykai suerzindavo tada būdavo negerumai. O dabar jau visai pamirštu, kad laukiuosi
Karolinaaa parašė:
Pykint pradėjo nuo devintos savaitės ir tęsėsi kokias tris savaites. Dabar jau kelias dienas nebejaučiu pykinimo. Bet šiaip nei karto nevėmiau
Greta 1992 parašė:
kaip smagu kaikurios jau zino lyti;) o as su klausimu tuoj turiu lekti i darba bet nebesveikai visa vlanda skauda galva,kokiu ten vaistu galima nuo skausmo?
Parecatamolis.bet man ligoninej dave ir ibuprofena,nes nepadejo paracetamolis
Man tai keistai viskas, pilva lig ir pamaudžia menesines lig ir praejo, bet ne tokios kaip visad be jokiu skausmu, ir tik tepliojimai ir viena vos gausesne diena.. gine išsiunte eko darytis, yra toks kaip ir silpnumas, tas pilvo tempimas, krutine pabrinkusi truputi, ir toks kaip putimas yra pagurguliavimas atrodo kažkoks
ir valgyt labai nemažai pradėjau viska
o ši menesi dvi dienas mmm vėlavo
ir tda tik tepliojo
Saulyna. parašė:
As lankausi kaune mazylyje, sake yra dvi imokos po 50€, viena jau susimokejau ten viskas idestyta uz ka moku ta 100€ visa nestuma..tai kaip matavo raukslyte jokiu p…
Tikrai jau po 50? Lupikai
Pries metus buvo 30 ir 40eur....
smll parašė:
Parecatamolis.bet man ligoninej dave ir ibuprofena,nes nepadejo paracetamolis
Nuejau I uk vaistine sakau duokite ka nors nuo kosulio nėštukei.Sako nieko negaliu pasiulyti Parecatamoli imk
Ko galejau daugiau tiketis...
persimonai parašė:
Tikrai jau po 50? LupikaiPries metus buvo 30 ir 40eur....
![]()
Dabar dvi imokos po50€
kad priziuretu visa nestuma,daugiau kaip ir niekas nekainuos
Saulyna. parašė:
Dabar dvi imokos po50€kad priziuretu visa nestuma,daugiau kaip ir niekas nekainuos
![]()
Šiaip patenkinta "Mažyliu"?
aš kažkaip truputį nusivyliau. Ir gydytoja tokia atsaini ir,kur ultragarsa darė vyras, po to moteris, abu tokie nemalonūs.
23 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai