kris908 parašė:
Maniske vakar nemigo visa diena. Net lauke. Bijojau nakties. Bet nakti pirma miwga nulauziau vos ne vos rankose. Kitus pati migo. Siandien jau taip nebekaba. Gal pi…
Nebežinau,jau irgi nakties bijau..
kris908 parašė:
Maniske vakar nemigo visa diena. Net lauke. Bijojau nakties. Bet nakti pirma miwga nulauziau vos ne vos rankose. Kitus pati migo. Siandien jau taip nebekaba. Gal pi…
svajukazz parašė:
Aha, as irgi jau pasiskambinau i Krikscioniskus, kur gimdziau, tai paaiskino, kad tiesiog viskas lape surasyta![]()
Mes irgi iš krikščioniškųjų negavom, tai tiek š. gyd. seselė, tiek ta, kuri skiepijo, stebėjos, kad nedavė paso, tai galų gale davė pačios.
Marija Tomas parašė:
Sveikos mamytės, pirmą kartą čia rašau. Nežinau dar sistemos forumo, bet turiu klausimą. Ką manote apie vaikjuostes/nesiokles. Noriu pirkti Boba wrap, kokios yra nu…
Man irgi įdomu dėl nešioklių/vaikjuosčių.
mąstau, gal vaikjuostė geriau, nes yra daugiau galimų pozicijų, plius galima žindyti. Tik nežinau, ar pasiteisins. Gal kuri naudoja?
O nešioklėj tik stačią vaikutį galima laikyt.
Persikutė_2017 parašė:
Uzmigdysit manau. Manksteles padarykit su kojytem.
kris908 parašė:
Man kai teko trauktis tada po operacijos tai irgi pradzioj nepavyko. Tik tas pirmasis pienas nubego. O paskui delioji delioji isnaujo ir kazkaip randi ta pridejima …
Pamirsau parasyt, kad jo reik kartais ir atitaikyt, bet man daznai prireikia tiesiog laiko, kad itrauktu, o kitos pabando, netraukia ir galvoja man netinka :).
Egache parašė:
Mes irgi iš krikščioniškųjų negavom, tai tiek š. gyd. seselė, tiek ta, kuri skiepijo, stebėjos, kad nedavė paso, tai galų gale davė pačios.
As snd isigijau nesiokle, ejom pasivaiksciot, tai buvo sunkoka ir karsta, gal biski blogai susiverziau, reikia ismokt, kaip vienai ja uzsidet, nes be kazkieno pagalbos db neisejo. O kaip ta vaikjuoste, tai nzn.
Mamos kaip su nagiukais?!? Kokias zirkles naudojat? Nu jau tokie astrus!!! Atrodo kerpu ir kerpu bet kampai lieka ir /$*^/$#/@!.... kai zinda rai kail adatom isikimba... o jei psichuot pradeda ir per kakla praseina tai kaip britvom... snd sau maudynes susigadino nes lupa isidreske... nu vie zo...
kris908 parašė:
Nepergyvenkit skystoka ir turi buti. Sitam straipsny rasoma kad tai vadinamasis fiziologinis viduriavimas.
Ačiū?
Marija Tomas parašė:
Sveikos mamytės, pirmą kartą čia rašau. Nežinau dar sistemos forumo, bet turiu klausimą. Ką manote apie vaikjuostes/nesiokles. Noriu pirkti Boba wrap, kokios yra nu…
Sveiki, naudoju Boba wrap ir dziaugiuosi. Is pradziu nelabai patiko ji maziukui, bet greit iprato ir dabar einu su vaikjuoste i lauka ir jis kuo puikiausiai miega, labai lengva ten ji uzliuliuoti. Man patogu susivynioti, greit igundama. Manau neapsiriksit, tik sakau, reik nepasiduot ir bus labai patogus dalykas. Tik siltesne diena suprakaituojam susiglaude, tai cia toks minusiukas, bet reik atitinkamos aprangos, o ir jau gal nebebus dideliu karsciu. Is kitos puses, nebaisu, kad vaikas susals, nes yra prisiglaudes. Sekmes!
Belluchia parašė:
Sveikos Mamytės, susiduriau su problemele, ant vienos kruties atsirado raudonos demes, tos vietos aisku skausmingos, nors guzeliu neuzciuopiu, turbut tai bus pieno…
Jau rasiau...pries duodant kruti pasildom. Po saldom iki 20 minuciu. Tada uzsidedam degtines kompresa. Duodam is tos kruties blogos 2 kart vaikui o is geros nusitraukiam
Belluchia parašė:
Sveikos Mamytės, susiduriau su problemele, ant vienos kruties atsirado raudonos demes, tos vietos aisku skausmingos, nors guzeliu neuzciuopiu, turbut tai bus pieno…
Man kopūstų lapai gerai karštį, uždegimą ištraukdavo, su masažais per 1-2dienas?
migla... parašė:
Mamos kaip su nagiukais?!? Kokias zirkles naudojat? Nu jau tokie astrus!!! Atrodo kerpu ir kerpu bet kampai lieka ir /$*^/$#/@!.... kai zinda rai kail adatom isikim…
aš žnyplutes naudoju, saugiausia atrodo???♀️
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai