meška_šiaurėje parašė:
Cha cha, aš irgi negalvojau, kad išsiduosiu, bet tėčių spenelių sukiotojai užvedė ant kelio 😂😂
😂😂😂
meška_šiaurėje parašė:
Cha cha, aš irgi negalvojau, kad išsiduosiu, bet tėčių spenelių sukiotojai užvedė ant kelio 😂😂
😂😂😂
meška_šiaurėje parašė:
Prisikvatojau garsiai ir iki ašarų ačiū
už sužinojimą, kad yra daugiau tokių. Pas mus visiškai taip pat elgiasi kaip ir aprašėte, įskaitant tėčio spenelio sukiojimus :).
Laba vakara visom! As del tos miego knygos. Ar padejo kam ji? Nes mes tai keliames nakti po n kartu su verksmu. Nesvarbu, kur bemiegotu - savo lovytej ar su mumis, vistiek miega neramiai.Turi supuoti, kad uzmigtu. Pamiega 40min-1,5 h ir tada viskas kartojasi. Misinio neima,buna pagurksnoja vandens..
Svetinga parašė:
Laba vakara visom! As del tos miego knygos. Ar padejo kam ji? Nes mes tai keliames nakti po n kartu su verksmu. Nesvarbu, kur bemiegotu - savo lovytej ar su mumis, …
Perskaitę miego knyga jus suprasite kad jūsų vaikas miega normaliai
Svetinga parašė:
Laba vakara visom! As del tos miego knygos. Ar padejo kam ji? Nes mes tai keliames nakti po n kartu su verksmu. Nesvarbu, kur bemiegotu - savo lovytej ar su mumis, …
Padėt ji gali tik tuo, kad susitaikyt lengviau eis su situacija vaikai šiuo laikotarpiu daug visko išgyvena, mokosi vaikščiot, augina dantis, kasdien susipažįsta aktyviai su pasauliu, plius gali būt prasidėjus atsiskyrimo baimė
o šiaip ten kažkokio stebuklingo recepto nėra, sutrumpintai - daug vaikų taip miega, ne jūsų vienos, čia yra normalu ir kažkada praeis
Šilo_uoga parašė:
Padėt ji gali tik tuo, kad susitaikyt lengviau eis su situacijavaikai šiuo laikotarpiu daug visko išgyvena, mokosi vaikščiot, augina dantis, kasdien susipažįsta…
Paguodet 😁
Rassut parašė:
Zuikis geriau miega mūsų lovoje, iš pradžių galvojom dėl kvapo, šilumos ar patogumo. Dabar pastebėjom, jog savo lovoje besisukinedamas ir vartydamasis isidauzia,…
Pas mus ta pati situacija, man toks jausmas, kad jam per maza lovyte... 😂
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-rugsejinukai--18