meška_šiaurėje parašė:
Oi, aš miego tik naktinio galiu nesaugoti, o visus dieninius kaip sargybinė šalia vaiko praguliu 😅
Aha, ramaus miego knygoje man aiškiausiai pasirodė išdėstyti tie cirkadiniai ritmai ir kt fiziologija🙂
meška_šiaurėje parašė:
Oi, aš miego tik naktinio galiu nesaugoti, o visus dieninius kaip sargybinė šalia vaiko praguliu 😅
Aha, ramaus miego knygoje man aiškiausiai pasirodė išdėstyti tie cirkadiniai ritmai ir kt fiziologija🙂
Šilo_uoga parašė:
Visiškai nešiąnakt atsikėlė 4 ryto ir bludijo 2 valandas beveik, galvojau nuprotėsiu
Zuikis kėlėsi 23:15 00:30 01:24 01:40 ir t.t po 4 val atsiranda ilgesni tarpai iki 7 geriausiu atveju. Prieš tai miegodavo nuo 20val, iki 1.30 pavalgyt, tada tarp 3-4:30 tarpe pavalgyti paniurzgedavo ir 7 dar uzkandes iki 8:30 miegodavo. Valgydavo miegodamas beveik visad. O dabar valgyti atsisako, vandens gal pora gurksniu išgeria ir sėdasi, sukasi, lipa
va ir dbr supuoju, nors visad paglostyti loveleje kokia minutę reikėdavo tik . Tikiuosi grįš senesnis ritmas...
egl_e parašė:
Man tai mažoka ten pasirodė, na bet gal tiek ir užtenka, neverta dėl kiekvieno niuanso lįst į molekulinį lygmenį
čia jau mano profesinė liga 🤦♀️
Rassut parašė:
Va, kieno ta ramaus miego knyga? Manau man nepakenks![]()

Ir pdf nemokamai parsisiųsti galima pagooglinus.
Šilo_uoga parašė:
Man tai mažoka ten pasirodė, na bet gal tiek ir užtenka, neverta dėl kiekvieno niuanso lįst į molekulinį lygmenįčia jau mano profesinė liga 🤦♀️…
Tai ten, kad suprastų paprasti mirtingieji, kurie nelaikė biologijos, chemijos egzų 😉😄
Šilo_uoga parašė:
Atsiųskit straipsnį, išversiu į žmonių kalbą![]()
Kažkurį vakarą buvau užsikabliavus ant tų cirkadinių ritmų ir genetikos, skaičiau daug, greitai ir negiliai, bet va buvo užkliuvęs šitas pvz:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4758938/
Šilo_uoga parašė:
Visiškai nešiąnakt atsikėlė 4 ryto ir bludijo 2 valandas beveik, galvojau nuprotėsiu
Mums tokiu bludijimu irgi buna.
meška_šiaurėje parašė:
Kažkurį vakarą buvau užsikabliavus ant tų cirkadinių ritmų ir genetikos, skaičiau daug, greitai ir negiliai, bet va buvo užkliuvęs šitas pvz:
Ačiū, atsigulus lovon paskaitysiu
Šilo_uoga parašė:
Taip būna ir mums 😒 sumąstė panele kokia 4val pakalbėti, pazaisti
Ugne86 parašė:
Taip būna ir mums 😒 sumąstė panele kokia 4val pakalbėti, pazaisti
As tai snaudziu ji apkabinus tai buna paguli koki pusvalandi ir uzmiega o buna ir 2 val jis ten guli sau ir kalba.
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai