Kristinamm parašė:
O sakykit nuo kada ir po kiek vitamino D duodat?
Vakar buvom pas gydytoja menesis mums tai jau sake duot vitamina D tai as duodu i diena po 1 lasiuka is pipetes
Kristinamm parašė:
Vakar buvom pas gydytoja menesis mums tai jau sake duot vitamina D tai as duodu i diena po 1 lasiuka is pipetes
Kristinamm parašė:
O mums buvo dvi savaites kai buvom pas gydytoja ir ji sake jau pradeti duoti vitamina d.
avietuke parašė:
Vitaminą D reikia duoti nuo 1 mėn, kiek.lašų reikia paskirs prižiūrintis pediatras.
Mums kažkaip liepė nuo 2sav pradėt duot po 1lašá, o nuo mėnesio po 2l. Dėl to ir įdomu kaip kitoms, nes vyresnėlio gydytoja buvo kita ir t.p. tik nuo mėn pradėjom ?
Kristinamm parašė:
Mums kažkaip liepė nuo 2sav pradėt duot po 1lašá, o nuo mėnesio po 2l. Dėl to ir įdomu kaip kitoms, nes vyresnėlio gydytoja buvo kita ir t.p. tik nuo mėn pradėjom ?…
Abiem vaikam pradėjau duoti nuo mėnesio, damai taip pat :)) o.neklausėt kodėl taip anksti ir kodėl nuo mėnesio po 2 lašus ?'turėtų būti paaiškinimas kodėl toks paskyrimas
Kristinamm parašė:
Mums kažkaip liepė nuo 2sav pradėt duot po 1lašá, o nuo mėnesio po 2l. Dėl to ir įdomu kaip kitoms, nes vyresnėlio gydytoja buvo kita ir t.p. tik nuo mėn pradėjom ?…
Mums liepe D vit. nuo 3 sav. po 2 lasus.
Mamos o kaip jusu pilvukai? Mano atrodo kaip 6 nestumo menesi. Sendien vos neapsizliumbiau kai norejau uzsideti marskinukus kuriuos devejau pries nestuma ?? jie buvo geroookai laisvi man , -tokie krentantys. O dabar per pilva sagutes neuzsisege ?? nera diena kada prisest. Ant koju su lelyte...darbai... maista prisiziuriu. Beet tas pilvas ??? turiu dirza - bet nedeviu jo. Nepatogu...pas mane su tokiais lipdukais. Tai atsisega kamputy -duria bado... nepatogu man su juo. Gal pirkitis koki korseta ? Ar naudojat kad? Waist training ar skinny be korsetai skaiciau daug kas giria - bet kaina kanda - kazin ar verta tiek moketi. Idomu kur seip galima parduotuveje o ne internetu pasimatuot korsetuka ar patogu ir pns, gal matet kur prekiaujant?
rafaelo parašė:
Mamos o kaip jusu pilvukai? Mano atrodo kaip 6 nestumo menesi. Sendien vos neapsizliumbiau kai norejau uzsideti marskinukus kuriuos devejau pries nestuma ?? jie buv…
pas mane susitraukė net labiau nei prieš nėštumą, likęs tikrai labai nedidelis
rafaelo parašė:
Mamos o kaip jusu pilvukai? Mano atrodo kaip 6 nestumo menesi. Sendien vos neapsizliumbiau kai norejau uzsideti marskinukus kuriuos devejau pries nestuma ?? jie buv…
Pas mane irgi pilvas nemazas kol kas.. siandien kaip tik dirza po gimdymo nusipirkau. Ortopeodijos technikos
parduotuveje galima matuotis, pritaiko dydi. Pati buciau pirkusi M, o pasirodo man XS reikejo! Sake nesioti, kai judu, kai i lauka einu, nes ir stubura prilaiko ir pilva paspaudzia.
rafaelo parašė:
Man per pusantros savaites susitrauke
kai veidrodi ziuriu, atrodo netgi geriau nei buvo, kaip su presu. Bet is arti oda tokia negrazi, suglebus, tai tepuosi kremais, turiu vilties sugrazinti elastinguma, kad labiau susitrauktu
rafaelo parašė:
Pas mane tai kabo tas pilvas, bet kitaip ir nesitikiu, kai vyrukas beveik 4,5kg gyveno ? Šiaip oda tai man nuo pirmo sūnaus jau daug išsitampė ir strijú atsirado, kažkaip susitaikius, kad neatrodysiu kaip niolikinė ? Turiu diržá nusipirkus, tik irgi retai užsidedu.
Bet va svoris tai kažkaip per staigiai man atrodo krenta, nes turėjau +15kg, o beliko tik +3kg, bijau, kad tuoj į minusâ pradės eit, o aš tokia kaip šakalys, tai kažkaip nesinori ?
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai