klimara parašė:
Crocsai čia 😊
Patenkinti? Aš ir galvoju apie crocs
klimara parašė:
Crocsai čia 😊
raske2 parašė:
Sveiki. Kadangi vakar buvome pas gydytoją dėl naujos pažymos darželiui, tai išmatavo mūsų talijas. Esame 91 cm. ūgio ir sveriame 11 kg.
Maniskis 89cm ir 13kg
Kutukas parašė:
Mes su Crocsais varinėjam, labai pasiteisinę batukai!
Kutukas parašė:
Mum gerai, tinka, patinka, lengva apmauti, jei bus kokia 10 šalčio ir daugiau, desim su kailiuku, iš deichmano paprastus tokius...
O mūsiškė irgi 92 cm, sveria daugiau nei 13,vos pakeliu😂🙈
Labukas, o aš su klausimu ar yra dar vaikučių, kurie nedaro ant puoduko?
Nesiseka mums mokintis, nenori sestis ant to puoduko ir viskas, kelis kartus padarė, tuo viskas ir baigėsi. Kai bandau pasodinti, nes matau, kad jau nori, tai rėkia ne nenoriu ir nesiseda. Bėga nuo puoduko. Bandžiau sodinti ant tualeto, taip pat nenori. Laikau be pampersu, supranta, kad sisiuka padaręs bus šlapias ir bus nesmagu, tai tuomet kiek galima bando ilgiau uzlaikyti šlapimą, kaip pvz šiandien į kelnes pridarė ryte apie 9val ir paskui nieko nedarė iki 15val kol galų gale neuzdejau pamperso. Bijau, kad nesusigadintu šlapimo pūslės taip ilgai už laikydamas šlapimą. Gal kokiu patarimu turit, nes nebežinau kaip elgtis.
Mona01 parašė:
Labukas, o aš su klausimu ar yra dar vaikučių, kurie nedaro ant puoduko?Nesiseka mums mokintis, nenori sestis ant to puoduko ir viskas, kelis kartus padarė,…
Mes nedarom dar visai. Aisku sest tai seda, paklausiu ar nori ant puoduko atsisesti tai pats atsinesa atsiseda pasedi. Jei uztaikom ant to momento kai nori sysiuko tai ir padaro. Bet kaku kai uzsinori nesa pampersa, kad uzdet 😅 tik tiek, kad maniskis visai dar nesusigaudo, kad butent ant puoduko reikia daryti, nors pasakoju pastoviai, ir i wc su manim eina. Jei buna be pampio daro bet kur, nesvarbu, kad salia prie koju puodukas, bet pats neses, o padarys ant zemes 🤷♀️ Tai tiesiog laukiam kol prades susiprast, prasyt ir daryt, o ka daugiau bepadarysi.
Mona01 parašė:
Labukas, o aš su klausimu ar yra dar vaikučių, kurie nedaro ant puoduko?Nesiseka mums mokintis, nenori sestis ant to puoduko ir viskas, kelis kartus padarė,…
nedaro ir nesiruosia prasytis 🙈 per jega nenoriu sodinti, nes viena karta kakojo, pasodinom su jega, tai dabar visiskai sestis ant puoduko atsisako
tai laukiam, kada tas suvokimas ateis.
Mona01 parašė:
Maniske tai supranta kad reikia ant puoduko daryti, bet nori būti savarankiška ir neleidžia numauti kelnių. Tad visad prisisioja į jas, bet kartais ir į puoduką. Su rimtesniu reikalų be šansų. Turi savo tam vietą ir nors pasako kad nori, bet neseda niekur nors tu ką. Tad dar vis laukiu.....nors vyresnele nuo 1,7 jau prašydavo ir 2 visai miegodavo be pampiu, ši kitokia.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai