GabiRo parašė:
Ciaude mano dukryte man i veida, tai ir as ir vyras apsikretem ir susirgom. Nosis teka, gerkle persti, nieko nuryt negaliu, kazkaip mums ruduo labai nekaip prasidej…
Mano dar sloguoja, nepraeina kazko tai..
GabiRo parašė:
Ciaude mano dukryte man i veida, tai ir as ir vyras apsikretem ir susirgom. Nosis teka, gerkle persti, nieko nuryt negaliu, kazkaip mums ruduo labai nekaip prasidej…
kaktusyte99 parašė:
O tas PRE tai kas tai ?
Pabandysiu isversti:
“‘Pre’ pazymetame misinyje kaip ir motinos piene yra tik naturalus cukrus anglivandeniu pavidalu. Jis duodamas nuo pat gimimo iki 4-6 men.
Misinyje pazymetame “1”, be mineto naturaus cukraus yra dar ir krakmomlas be glitimo. Todel sitas pienas yra riebesnis ir kudikiai greiciau pasisotina. Sis misinys dazniausiai duodamas tuo metu, kai yra labai trumpas laiko tarpas tarp maitinimu arba pries einant miegoti nakciai.”
Bent jau cia visi vaikai, kurie yra maitinami misiniu pradeda nuo “pre”. Bent jau yra tokios rekomendacijos.
O jus gal tiesiog pastebekit kaip toliau bus su tustinimusi, jei niekas nepasikeis, galite pakeisti.
ramintaaa3 parašė:
Ne, pas mus nera vesu, diena prilaitina saule. 🙂 Bet jau dvejas kojines tenka maut 😁
Aš tai pėdkelnes tuoj dėsiu, nes kažkaip prisipirkisi neitin šiltų kelnių 🤭 Kas tai mamai galvoj buvo 😂
ramintaaa3 parašė:
Mano irgi, net issiziojus i tuos lapus 🙈😁 vezioju nuolat parke, o ka ziema reiks daryt, nzn 🙈😁😁
Manoji irgi, įsižiojusi stebi lapus, kalbina juos 😂
Zydra parašė:
Vaziuosim pas gydytoja siandien, sake duos recepta kazkokiem sudetiniam lasiukam.
Traukiau siandien tooookius snarglius is tos mazos nosytes, vargse klyke net 10 min po to 😕
Natafka parašė:
As tai kazkaip neipratus daug rengti mazes... kojines, minksti batukai, berankovis bodis, sliauztinis ir kepure plona. Pleduka uzmeciau minksta siltesni ir i vezima…
Neįsivaizduoju, kaip jūsų vaikas nesušala :). Matyt karštakraujis. As pati stumdau vežimą su žieminė striukė ir kepure, ir dar šaltoka. Sunkiai organizmai prisitaiko, kai prieš dvi savaite buvo 30 laipsnių, o dabar 10-15.as su kombinezonu šiandien aprengiau ir dar su vilnonių dekiu priklojau. Is vienos pusės vežimas duoda užuovėja, iš kitos pusės jie nejuda, o guli
GabiRo parašė:
Vaziuosim pas gydytoja siandien, sake duos recepta kazkokiem sudetiniam lasiukam.
Traukiau siandien tooookius snarglius is tos mazos nosytes, vargse klyke net 10 mi…
Na siandien jau maziau istraukiu ir mazesne slogyte..
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai