ramintaaa3 parašė:
O tai, kai tokia temperatura reikia det zvakute? As skaiciau, kad tik nuo 38laipsniu reiktu..
Aš žinok dėjau ne tiek dėl temperatūros kiek dėl savijautos. Labai verkė, turbūt kažką skaudėjo
ramintaaa3 parašė:
O tai, kai tokia temperatura reikia det zvakute? As skaiciau, kad tik nuo 38laipsniu reiktu..
Aš žinok dėjau ne tiek dėl temperatūros kiek dėl savijautos. Labai verkė, turbūt kažką skaudėjo
O mano pupa panasu irgi apsirgo, temp ir slogyte. Vis skaitydavau kad jusu leliukai serga ir turbut ikalbejau liga, nes vis pagalvojau kaip gerai kad maniske neserga...
Ir se tau ant tu zodziu.... susinervinau labai, o dar rytoj turiu vyresneli i darza vezti ir kartu imti mazaja...
solnike parašė:
Negavom darzelio (buna ir taip :))... tad mano sviezia dvimete laukia darzelio eilej toliau. Leisti i privatu neleidzia finansai, nes taupom namo statybom. Tad , ko…
Pasidalinkit ka veikiat per dienas tryse
nes mano beveik dvimeciui vaikui atrodo namie isvis jokios veiklos nera,viskas po minutes tampa neidomu,arba as prasta mama ir nemoku sudomint
o su juo ir kudikiu i lauka iseit jau tampa issukis
gal pasisemciau is jusu kokiu ideju
Natafka parašė:
As pati nustebusbet sukisau ranka po nugara - buvo labai silta. Gal kai miega vezime spinduliuoja siluma :)). Bet ir pas suagusius tas pats: per tokius orus vie…
Man su kojinėm tas pats, tai pradėjau dėti pėdkelnes
nenukrenta, nesmunka, visad šiltos kojytės
Inva parašė:
Kiek laiko budrauja jusiu leliukai?😊
Labai įvairiai būna, pastarąsias kelias dienas apie 2h ir tada pasnaudžia pusvalandį. Bet tarkim šiandien nuo 3h iki 6h nėjo užmigdyti, nors norėjo miego, vis muistės, matomai pilvelis neleido nurimt. Bet maniškis nemiega ilgojo miegelio, visi trumpi tik..
Inva parašė:
1.5-2h ir einam miegelio
Inva parašė:
Panasiai 1,5-2hnir jau pats labai pradeda rodyt miego zenklus
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2019-m-birzelinukai-6
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai