liepa1 parašė:
Kodėl neisit į daržiuką?
Užklimpom su ligom.. tris kartus gulėjom ligoninėj, daug bakterinių komplikacijų, jūros antibiotikų.. paauginsim namie. Šiandien adenoidus išsioperavom, gal pavasaris bus geresnis darže.
liepa1 parašė:
Kodėl neisit į daržiuką?
Užklimpom su ligom.. tris kartus gulėjom ligoninėj, daug bakterinių komplikacijų, jūros antibiotikų.. paauginsim namie. Šiandien adenoidus išsioperavom, gal pavasaris bus geresnis darže.
a_uk parašė:
Užklimpom su ligom.. tris kartus gulėjom ligoninėj, daug bakterinių komplikacijų, jūros antibiotikų.. paauginsim namie. Šiandien adenoidus išsioperavom, gal pavasar…
Mes taip pat neišlendam iš ligų, rugsėjį pradėjo lankyt darželį, tai nuo to laiko darželį palankė tik 9 dienas
a_uk parašė:
Užklimpom su ligom.. tris kartus gulėjom ligoninėj, daug bakterinių komplikacijų, jūros antibiotikų.. paauginsim namie. Šiandien adenoidus išsioperavom, gal pavasar…
Sveikatos dukrytei 💜
O kaip jusu pacios sveikata, jei ne per jautru pasidalinti?
a_uk parašė:
O kaip pastebėjote dėl adenoidų? Mūsiškis gavo pastabą darželyje, kad per pietus nei tai knarkia, nei tai šnopuoja. Vyras garsiai knarkia, tad net neatkreipiau dėmesį. Kitą savaitę vesiu pas šeimos gydytoją, pasirodo vyrui irgi buvo vaikystėje adenoidai operuoti, o aš apie tai išvis nieko nebuvau girdėjusi.
a_uk parašė:
Užjaučiu dėl ligų, maniškiui irgi numatyta operacija gruodžio pradžioje. Truputi baisu kaip juos ten išveža vienus į operacinę, ar nestresuoja. Kaip jiems narkozę padaro? Aš truputi pergyvenu, nes mano vaikas, kai sustresuoja pradeda nekvėpuoti. Tai labai pergyvenu, kad operacinėje prieš narkozę taip neatsitiktų.
Live4ever parašė:
O kaip pastebėjote dėl adenoidų? Mūsiškis gavo pastabą darželyje, kad per pietus nei tai knarkia, nei tai šnopuoja. Vyras garsiai knarkia, tad net neatkreipiau dėme…
Palaikymas visoms, kurios su ligomis užstrigusios.. sunku kai vaikai serga - ir gaila vaiko, atrodo sau viską pasiimtum, kartu ir pikta dėl savo gyvenimo - kad negali nieko planuoti ir pavargsti nuo tų ligų.
Mes irgi nuo rugpjūčio darže buvom gal 12dienų 😁
Mums operavo, nes labai daug bakterinių komplikacijų - kiekviena sloga baigdavosi ligonine ir antibiotikais. Šiaip vaikai sunkiai kvėpuoja pro nosį, naktį knarkia, vaikšto išsižioję, prastesnė klausa tampa, dažnos slogos, šneka pro nosį.
Ghjk parašė:
Užjaučiu dėl ligų, maniškiui irgi numatyta operacija gruodžio pradžioje. Truputi baisu kaip juos ten išveža vienus į operacinę, ar nestresuoja. Kaip jiems narkozę p…
Ghjk parašė:
Užjaučiu dėl ligų, maniškiui irgi numatyta operacija gruodžio pradžioje. Truputi baisu kaip juos ten išveža vienus į operacinę, ar nestresuoja. Kaip jiems narkozę p…
Suprantu jūsų nerimą, man irgi sunkiausia atiduoti vaiką į operacinę.. mums teko jau triskart, tai priklauso labai nuo anesteziologo.. jei fainas žmogus, tai papasakoja istoriją, kaip važiuos į palatėlę pūsti burbulų, dėsis kaukę ir kokio kvapo bus tie burbulai, tai mano vaikas antrą kartą nieko ir nepajuto, linksmai nuėjo, su smalsumu užsidėjo kaukę ir atsijungė. Šiandien, kadangi vyras budi toje ligoninėje, tai jis nunešė iki operacinės, bet sakė irgi jo nereikėjo, nes labai įdomu buvo su tetomis kalbėtis 🙂
a_uk parašė:
Och sveikateles! 🌟
a_uk parašė:
Suprantu jūsų nerimą, man irgi sunkiausia atiduoti vaiką į operacinę.. mums teko jau triskart, tai priklauso labai nuo anesteziologo.. jei fainas žmogus, tai papasa…
Triskart i operacine? 😱
Mes irgi mazai i darzeli einam, liepa 4d, rugpjuti 3 d, rugseji net 7
, spali 4d ir lapkriti panasu bus nepilnai dvi. Nes po 3 sav pertraukos nuvedziau, pabuvo viena diena, o antra gavom pranesima, kad ant pavirsiu rasta covid. Nuvaziavau iskart pasiimti, bet jau velu buvo.. 🙂 dabar visa seima sergam covid, izoliuojames🤦
Tai vis pagalvoju, tas darzelis, daugiau naudos ar zalos? 😀
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai