D.M.K.M. parašė:
Pas mus lygiai tas pats ir dar pasigiri kaip gerai mazasis miega, paskui prasideda linksmybes.
Tas pats! Ramu ramu, iki kol kas nepaklausia, kaip naktį miega. Papasakoji, ir prasideda 🤦♀️
D.M.K.M. parašė:
Pas mus lygiai tas pats ir dar pasigiri kaip gerai mazasis miega, paskui prasideda linksmybes.
Tas pats! Ramu ramu, iki kol kas nepaklausia, kaip naktį miega. Papasakoji, ir prasideda 🤦♀️
Vasario16 parašė:
Kaip tycia😁 vakar pagalvojau kaip gerai kad nors diena ramus o va siandien 1.5-2h pamiegojo ir cypia net ir ant ranku blogai.
D.M.K.M. parašė:
Nuo kada desit vaikuciams pagalvės, kokias rinksitės? Ar po galvytes plovimo dar dedat kepurytes nes kaip mano vaikas kepurės nemegsta po keliu min reikia nuimti? …
Kepuryte po galvos plovimo dejau pirma menesi. Nemanau, kad 4 menesiu maziam jos reikia namie.
D.M.K.M. parašė:
Nuo kada desit vaikuciams pagalvės, kokias rinksitės? Ar po galvytes plovimo dar dedat kepurytes nes kaip mano vaikas kepurės nemegsta po keliu min reikia nuimti? …
Pagalvės dar nedėsiu, nebent pradėsiu matyti, kad vaikas pats pasikiša rankytes po galva, nes jam taip patogiau, tada jau turbūt pradėsiu ieškoti
O kepurytės beveik niekada nedėjau, labai jų nemėgsta, tai tiesiog šiek tiek palaikau su rankšluosčiu, paglostinėju, kol plaukučiai pradžiūna ir viskas
Guaca parašė:
gal
kas naudojate philips avent'o garintuva-trintuva? ar verta pirkti? gal turite pati…
Sesuo turėjo. Sakė LABAI pasiteisino. Uždėjai daržoves, palukei ir opa - košytė. Sakė man perleis, bet aš kol kas neplanuoju primaitinino, tai nieko negaliu pasakyti
D.M.K.M. parašė:
apie pagalvyte mazylei dar negalvojam net. pirmagimei tik nuo beveik 2 metuku pradejom deti ir tai ilgai kol ji pradejo miegoti ant jos. as pati asmeniskai pagalves nenaudoju, man taip patogiau.
o kepurytes jau senai nebededam po maudyniu. nusluostau plaukucius, susukuoju ir viskas. namuose nera salta todel nematau reikalo.
Guaca parašė:
gal
kas naudojate philips avent'o garintuva-trintuva? ar verta pirkti? gal turite pati…
Sesuo turėjo, tai sakė kad labai geras ir tikrai rekomendavo ir man nusipirkti, ir šita knyga nusipirkau https://www.patogupirkti.lt/knyga/mazylio-receptai.html sesuo taip pat turėjo jai drauge buvo paskolinusi, sake labai skanios košytes gaunasi, daug įvairių receptuku.
Guaca parašė:
gal
Turiu. Sesuo perdave. Ji labai patenkinta buvo. Mes dar tik pradedam ragavimus. Tris kart dar tik pasinaudojau, bet man patiko labai
18 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai