222rtb parašė:
Yra!!![]()
Sveikinu☺️
222rtb parašė:
Yra!!![]()
Sveikinu☺️
As jau pasakojau savo istorija, 7 dienas iki mm dariaus pregna zalia testa, ale ankstyvam nestumui nustatyti. Neigiamas, penktadieni (spalio 4d) iki mm likus 4 dienoms dariausi testa easy test rozini, neigiamas. Siandien turiu susirgt mm, nes kaip laikrodukas visad. Bet jokiu pozymiu kol kas. Nei nestumo, nei mm. Nors su pirmu nestumu irgi jokiu pozymiu nebuvo. Troskino tik labiau nei iprastai tada, sako buna. Darysiu siand dar viena testa. Vaziuosiu iki vaistines neuzilgo. Vilciu mazai, dar tik pirma karta bandeme. Bet kol nepasirode mm viltele nors ir labai nedidele yra ;)
Gintarele28 parašė:
Sveikos, aš šiandien maniau, jog po vakar rezultatų ištversiu be testavimosi ir kantriai išlauksiu rytojaus. Bet bliamba, prisižiūrėjau, kaip testuojatės ir dabar v…
Tai kad man cia pakankamai rysku
kikiki parašė:
Labas rytas. Šiandien dar ryškesnis 🥰🥰 paklausiusi vienos nares nukėliau savo vizita pas ginę iki 14d. Taip jau laukiu susitikimo❤ del skiepu tai as pries, nesiskie…
Sveikinu
gintare_lis parašė:
As jau pasakojau savo istorija, 7 dienas iki mm dariaus pregna zalia testa, ale ankstyvam nestumui nustatyti. Neigiamas, penktadieni (spalio 4d) iki mm likus 4 dien…
Tai parodykite testo rezultata, as kai pirmus dariausi, man irgi atrode neigiami, tada ilindau i foruma, ir suabejojau, jog mano vertinimas buvo teisingas.. ir pasirode, kad neteisingai vertinau nes tikejausi dvieju vienodai ryskiu juosteliu :))) kadangi naujoke buvau, tai nesupratau, kad ir neryski juostele reiskia, kad kazkas yra :)))
Gintarele28 parašė:
Sveikos, aš šiandien maniau, jog po vakar rezultatų ištversiu be testavimosi ir kantriai išlauksiu rytojaus. Bet bliamba, prisižiūrėjau, kaip testuojatės ir dabar v…
Tai kad normalus tas tavo testukas, nusipirk digital, ir bus rami galva
Karosiukas parašė:
Nu va, užsirašiau pas ginekologe 15d iš pačio ryto. Dabar reikės laukti 👏😂
As irgi 15 diena uzsirasiau, lauksim kartu
Baby2020 parašė:
As irgi 15 diena uzsirasiau, lauksim kartu![]()
As 16 uzsirasiau preita menesi, kelios sake va uzsireginai or db jau tikrai pastosibir panasu kad kaskas vyksta tik neaisku kas
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai