Paula2 parašė:
Po vizito būtinai parašykit ar jau matėsi kasnors ☺️ nes ir aš 7sav eisiu, įdomu ar jų matysis
Parašysiu :=)
Jau laukiu nesulaukiu rytojaus o tik vakare einu:))
Paula2 parašė:
Po vizito būtinai parašykit ar jau matėsi kasnors ☺️ nes ir aš 7sav eisiu, įdomu ar jų matysis
Parašysiu :=)
Jau laukiu nesulaukiu rytojaus o tik vakare einu:))
petunija0 parašė:
Skaičiau (nežinau kiek tiesos), kad iš vyro pusės jei ir buvo dvynių, tai nelemia daugiavaisio. Pagrindinis žvilgsnis į moters giminę.
Mano Grupiokė mama is dvi niu vyro tėtis is dviniu darėsi tyrimą tai sakė 99 kad gimtų ne viena😁💐
Wiwi95 parašė:
Sveikos, kelias dienas jaučiuosi keistai mm vėluoja, pradėjo teplioti rudos išskyros, krūtinė jautresnė... Šiandien pasidariau kelis nėštumo testus, abu teigiami 🙈 …
Man su pirmu nėštumu irgi tepliojo,bet buvo viskas gerai
Wiwi95 parašė:
Sveikos, kelias dienas jaučiuosi keistai mm vėluoja, pradėjo teplioti rudos išskyros, krūtinė jautresnė... Šiandien pasidariau kelis nėštumo testus, abu teigiami 🙈 …
Ir man yra tamsiai tamsiai rudu, baiminuosi ir as. Bet pakartotini testai rodo teigiamus. Gal turi buti tos isskyros, kol isitvirtins..🙄
Asua parašė:
Merginos kaip jums su galvos skausmu? Man būdavo prieš pastojima tokie migreniniai skausmai. Kas puse metu. O dbr į savaitę po du kartus ir va dbr taip užpuolė skau…
Paracitamolo pabandykit, nelabai ka mums galima
padauzaaa2 parašė:
Mano Grupiokė mama is dvi niu vyro tėtis is dviniu darėsi tyrimą tai sakė 99 kad gimtų ne viena😁💐
Koks tyrimas tai parodo? Pirma karta girdziu, kad toks tyrimas is vis yra ;)
Ediciuke parašė:
As turbut nudurnesiu tiek visko priskaicius apie tas rudas isskyras😣 siaubas..drebulys krecia. Kuo toliau tuo labiau bijau eit pas ginekologe😣
Jum ne bijot eiti reikia, o eiti ir kuo greičiau manau. Tik ji jums ir patars ką ir kaip daryti gal biuleteni duos, gal sakys kad viskas ok. Forumai manau tik klaidina tokiais atvejais nes kiekviena esame skirtinga ir nutinka skirtingos situacijos.
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai