Juratinka parašė:
Net keista, dar sako gali būti daugiavaisis nėštumas jei blogai būna 😁😁 aš dvynukų norėčiau 🥰
Jūs nebejuokaukit su daigiavaisiu 🤭 reiks namo ieškotis 😂 nors vyras ir sako, gali būti. Jo giminėje yra 😁
Juratinka parašė:
Net keista, dar sako gali būti daugiavaisis nėštumas jei blogai būna 😁😁 aš dvynukų norėčiau 🥰
Jūs nebejuokaukit su daigiavaisiu 🤭 reiks namo ieškotis 😂 nors vyras ir sako, gali būti. Jo giminėje yra 😁
Kleck parašė:
O tiesa, kaip savo vyrams praneset? 😊 aš dar tik rytoj staigmena darysiu, noriu, kad nesitikėtų, nors pats pirmas įtarinėjo, bet pavyko apgauti, jog atėjo mmm 😂😂😂😂🙈…
As išvažiavau į vakarėlį, o jam namie palikau testą 😂 iš vakarėlio parašiau SMS, kad ten ir ten pažiūrėk. Tai parsivežė po 1.5h mane namo 😂🤭 labai didelė staigmena, nes po 10m antras vaikas. Ilgai negalėjom susilaukti. Poto patys kaip ir nenorėjom. O dabar sakom reik bandyt ir turbūt iš pirmo karto prikibo 🤩
Asua parašė:
Pavydziu jums, aš dviejų norėčiau, nes vyras sakė, kad vieno vistiek nepakaks 😁😁
Juratinka parašė:
Pavydziu jums, aš dviejų norėčiau, nes vyras sakė, kad vieno vistiek nepakaks 😁😁
Mes su pirmu norejom dvynuku. Bet dabar jau viena turim, tai jokiais budais nenorim dar dvieju 😁 kur tiek deti reiktu 🤦 vyras tai juokias, sako iskart autobusiuka pirktumem.😁
saundstorm5 parašė:
Mes su pirmu norejom dvynuku. Bet dabar jau viena turim, tai jokiais budais nenorim dar dvieju 😁 kur tiek deti reiktu 🤦 vyras tai juokias, sako iskart autobusiuka p…
Tai 3 vaikinukai tai nedaug, tilps ir i caravana😁😁 man tik toks įdomus dalykas mistinis nutiko, mano brolis žuvo prieš 5 metus lapkričio 1d,o gimdyti man taip pat lapkričio 1 d., tai tokia mistika
padauzaaa2 parašė:
Sveikutes jaučiuosi gerai tik snd visa diena miego noriu ir kaip tyčia nei valandos neišėjo pasnausti😁
Po vizito būtinai parašykit ar jau matėsi kasnors ☺️ nes ir aš 7sav eisiu, įdomu ar jų matysis
Juratinka parašė:
Tai 3 vaikinukai tai nedaug, tilps ir i caravana😁😁 man tik toks įdomus dalykas mistinis nutiko, mano brolis žuvo prieš 5 metus lapkričio 1d,o gimdyti man taip pat l…
Mano telefonas pataise į vaikinukai, nors rašiau vaikiukai😁😁
Asua parašė:
Skaičiau (nežinau kiek tiesos), kad iš vyro pusės jei ir buvo dvynių, tai nelemia daugiavaisio. Pagrindinis žvilgsnis į moters giminę.
Pvz. Mano senelis iš dvynių, mama buvo pastojus su dvyniais (deja, persileido), tai tikimybė padidėja ale.
Evuciux parašė:
Aš čia tokia neišmanėlė, bet ar galima gerti vitaminus c, d ir magnį nėštumo metu?nesinori rizikuoti, kad nepakenktų...
As geriu folio rugsti, magni(nes traukia pilvo apačią). Ir žuvų taukus 🙂
4 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai