Moniqe parašė:
O kam ta vonele i dusa kisti ?
Aš pagalvojau, kad duše gal maudyti planuoja dėl prisitaškymo ir pan.
O jūs stokke vonelę su gultuku pirkot? Jei taip, ar patogus atrodo?
Moniqe parašė:
O kam ta vonele i dusa kisti ?
O jūs stokke vonelę su gultuku pirkot? Jei taip, ar patogus atrodo?
Niliūtė parašė:
O jūs stokke vonelę su gultuku pirkot? Jei taip, ar patogus atrodo?![]()
As pirkau stokke vonele su gultuku, sulankstoma. Atrodo patogi, bus matyt kai reikes naudotis;)
Dzes parašė:
As pirkau stokke vonele su gultuku, sulankstoma. Atrodo patogi, bus matyt kai reikes naudotis;)
Aš svarstau, ar patogu leliukui ant gultuko bus, mane kas ant plastiko paguldytų, nežinau, ar patenkinta būčiau
bet matau, kad kiti dar patiesia kažką, kad būtų maloniau
Juodakase007 parašė:
Cukrus kyla ne tik nuo cukraus. Daug kam nuo tarkuotų bulvių patiekalų, picų, kebabų...
Nevalgau tokiu dalyku 🙄 tai ne manau, kad bus susija su cukrumi... Pasirodo pas mane per žemas spaudimas ir organizmas nesupranta vėl kas vyksta...
migliuke.m parašė:
Mamytės, pasidalinkit kokius berniukam vardukus sugalvoję? ❤️😘
Mes renkamės tarp Tauras, Aras, Herkus arba Jonas
Niliūtė parašė:
Aš svarstau, ar patogu leliukui ant gultuko bus, mane kas ant plastiko paguldytų, nežinau, ar patenkinta būčiaubet matau, kad kiti dar patiesia kažką, kad būtų …
Mes pirksime vonelę su gultuku. Ir galvojam,kad bent jau pradžioj, kol apsipras su maudymosi ritualu, ant gultuko tiesime marlinį vystyklą arba net kartu su juo kelsime į vonelę. Be to, tos maudynės trunka neilgai. 😌
Sieloja parašė:
Mes pirksime vonelę su gultuku. Ir galvojam,kad bent jau pradžioj, kol apsipras su maudymosi ritualu, ant gultuko tiesime marlinį vystyklą arba net kartu su juo kel…
As nusipirkau angelcare bathseat, labai isgirta buvo draugiu, ziuresiu kaip seksis 😁
Niliūtė parašė:
O jūs stokke vonelę su gultuku pirkot? Jei taip, ar patogus atrodo?![]()
Aha, su gultuku. Net nzn, man cia pirmas vaikas, tai as nelb susigaudau
siaip atrodo patogiai. Tiesiai ant tos plastmases neguldysiu to vaikiuko, vistiek tiesiu kazkoki ranksluosti ar kazka. O siaip atrodo neblogai. Na reikes pasilankstyti, bet man kazkaip tas netrukdo. As tiesiog lb nenoriu daiktais apsikraut
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai