gyvaciute parašė:
Viskas bus getai🤞o jums dar tebespazmuoja gimda?
Labai tikiuosi 🤞 uzeina skausmai bet labiau nugaros, kartais pereinantys i pilva, bet labai trumpi. Diena nebuna beveik, vakare padazneja.
gyvaciute parašė:
Viskas bus getai🤞o jums dar tebespazmuoja gimda?
Labai tikiuosi 🤞 uzeina skausmai bet labiau nugaros, kartais pereinantys i pilva, bet labai trumpi. Diena nebuna beveik, vakare padazneja.
Liza33 parašė:
Nebūtinai iškarto kai gims, tai jūs sprendžiate kaip jums palankiau. Ar kad vyras šalia būtų nuo pat gimimo, ar kita data svarbesnė pagalbai.
Ačiū labai! 💐
Ginat parašė:
Aš pirmąją gimdžiau 34 sav.
Tikėkimės kuo ilgiau pavyks jums išnešioti, bet jai jau nutiktų, kad prasidėtų yra ne viena istorija kaip viskas būna gerai, tiesiog vaikutis coliukas dar ❤️
Julija83 parašė:
Sveiki.O jus gavot pinigelius už visa dekreto laikotarpi iš karto?Nes man skiria dabar išmoka tik iki 06.30🧐,dekrete nuo 06.05
Taip,aš gavau iš kart visus😊 ten kažkaip įdomiai rašo.. Man suma buvo parašyta kiekvienam mėnesiui atskirai iki rugsėjo (dekreto galo) bet sumokėjo viską iš karto😊
Airinta parašė:
Taip,aš gavau iš kart visus😊 ten kažkaip įdomiai rašo.. Man suma buvo parašyta kiekvienam mėnesiui atskirai iki rugsėjo (dekreto galo) bet sumokėjo viską iš karto😊…
Paskaičiuoja pagal pajamas kiekvienam dekreto mėnesiui...taip visoms...
Inga0514 parašė:
Nu zinok nieko blogo nesake, sako graziai auga ,bus dideli vaikai. Nes pirmi mano vaikai svere po 3kg, tai sako dvynukai bus didesni, as ir kai pasake svorius biski…
Jusu kaip dvynuku tobuli svoriai 😍😍💪
Odetaboc parašė:
O gal jums hemoglobinas nukrito ir trukumas gelezies?🤔
Kaip daryti prieš 3 sav tai geležis po truputi pradėjus kristi, bet nėra, kad būtų kritinis atvejis 🙄 iš pradžių buvo 132 o dbr 119 bet ryt eisiu jau pas šeimos daktarė ir sakė žiūrės kas čia man yra, nes tikrai nėra taip man nrml 🤔
Buvau šiandien pas ginekologę, su vaikučiu viskas ok, jau apsivertęs galva žemyn, patvirtino, jog berniukas🙂 bet mano pačios kraujas rodo hemoglobino kritimą, nėštumo pradžioje buvo 126, dabar jau 108. Išrašė papildų Ferotech. Gal dėl to pastaruoju metu menkas apetitas, plius šiltesni orai, mažiau valgiau, nieko nepriaugau nuo praeito karto.
Jugasinka parašė:
Buvau šiandien pas ginekologę, su vaikučiu viskas ok, jau apsivertęs galva žemyn, patvirtino, jog berniukas🙂 bet mano pačios kraujas rodo hemoglobino kritimą, nėštu…
O išėjus į dekretą pas gydytoją kas dvi savaites lankytis reikia? 🤔 Mano gydytoja buvo užsiminusi, kad del padidejusio cukraus kiekio krenta hemoglobinas.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai