Grepuz parašė:
Aš jau galvojau šiandien dėsiu, bet išsitraukiau tašę ir žiūriu, kad nešvari kažkokia, tai išskalbiau 😁 Tai dabar reiks sulaukt, kol išdžius, gal rytoj galėsiu jau …
Pradžia yra!!!👏👏🙂
Grepuz parašė:
Aš jau galvojau šiandien dėsiu, bet išsitraukiau tašę ir žiūriu, kad nešvari kažkokia, tai išskalbiau 😁 Tai dabar reiks sulaukt, kol išdžius, gal rytoj galėsiu jau …
Pradžia yra!!!👏👏🙂
Sian truputi prisidirbau... Nutirpo koja, nepajutau.. Atsikėliau eiti ir griuvau... Laimė kažkaip ant šono... Tik va kojos čiurna įtariu patempiau, istyno...jei labai skaudės į poliklinika skambinti, eilės ten, ar į ligoninę važiuoti... Rentgeno daryt sakė negalima... Kažkokia pasimetus
Mary. parašė:
Sian truputi prisidirbau... Nutirpo koja, nepajutau.. Atsikėliau eiti ir griuvau... Laimė kažkaip ant šono... Tik va kojos čiurna įtariu patempiau, istyno...jei lab…
Aš pradžioje taip va prisižaidžiau, nuvažiavus į priėmimą man niekas negalėjo niekuom padėti, kadangi atsisakiau rentgeno, tai beliko šaldyti koją, dėjau elastinį bintą, siūlė važiuoti įsigyti kojai įtvarą ir nešioti įtvarą apie 4 savaites, bet apsiėjau be įtvaro, koja liko jautri, jaučiu blogai sugijo, bet hirirgas pasakė, čia tokia vieta jai viena karta jau nyktstelėjai bus ir daugiau, tad kitą kartą gal akzka galės padėti
Kukuliukė9 parašė:
Aš pradžioje taip va prisižaidžiau, nuvažiavus į priėmimą man niekas negalėjo niekuom padėti, kadangi atsisakiau rentgeno, tai beliko šaldyti koją, dėjau elastinį b…
Taigi... Jei nėščia
Kukuliukė9 parašė:
Aš pradžioje taip va prisižaidžiau, nuvažiavus į priėmimą man niekas negalėjo niekuom padėti, kadangi atsisakiau rentgeno, tai beliko šaldyti koją, dėjau elastinį b…
Taigi nėštumas komplikuoja reikalą... Na jei labiau skaudės gal pasiskambinsiu i ligoninę, jei nepasiųs manes kur toli... 😳
SimonaBu parašė:
Kaip paskaitau kad važiuojate su didžiausia krūva daiktu tai niekaip nesuprantu ko tiek reik prisidėti kad lagamino reiktu🤷♀️🤦♀️
Visko pagal rekomenduojamų su savim turėti daiktų sąrašą🤔
SimonaBu parašė:
Kaip paskaitau kad važiuojate su didžiausia krūva daiktu tai niekaip nesuprantu ko tiek reik prisidėti kad lagamino reiktu🤷♀️🤦♀️
Didžiąją dalį į palatą sudaro pledukas vaikui, nes norėsis savo turėti. Rankšluosčiai, chalatas, higienos reikalai: sauskelnes mamai, vaikui, įklotai ir pan. Taip va ir užsipildo tas lagaminas 🙂
Missy parašė:
Visko pagal rekomenduojamų su savim tuėti daiktų sąrašą🤔
Tie sarašai tai ten puse visko nereikia.
Pirma karta kaip gimdžiau viskas tilpo į kuprine.
Dabar laukia antras kartas gimdyti,manau irgi tilps viskas į nedidele taše.
Sieloja parašė:
Didžiąją dalį į palatą sudaro pledukas vaikui, nes norėsis savo turėti. Rankšluosčiai, chalatas, higienos reikalai: sauskelnes mamai, vaikui, įklotai ir pan. Taip v…
Nu bendrai taip jai tempetes pledukus ir visa kita tai tikrai reikia lagamino🙃
SimonaBu parašė:
Nu bendrai taip jai tempetes pledukus ir visa kita tai tikrai reikia lagamino🙃
Tai čia kiekvienam savo. Kam, ko, kiek reikia. 🙂 Dar, kai pirmą kartą gimdai, atrodo visko gali reikt. O atvežt šiuo metu bet kada vyras negalės ir pan dėl koronos. 😀
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai