Dzes parašė:
Jeigu neleidziat insulino, tai galit kur norit gimdyti, kad ir su GD![]()
Nea, neleidzia, tik vaisiaus vandenys padideje, tai kazkokia ale rizika vistiek yra...
Dzes parašė:
Jeigu neleidziat insulino, tai galit kur norit gimdyti, kad ir su GD![]()
Nea, neleidzia, tik vaisiaus vandenys padideje, tai kazkokia ale rizika vistiek yra...
stonziv parašė:
Aaa. Del vaisiaus vandenu jau kitas reikalas 🙄
Sieloja parašė:
Klausimas toms, kurios jau susidurė su paruošiamaisiais. Vakar vakare maudė strėnas, šiandien nuo ryto maudžia pilvo apačią kaip per mėnesines. Gali būti čia paruoš…
Ir paruosiamieji ir tikri saremiai man buvo grinai kaip per menesines.
stonziv parašė:
Ir paruosiamieji ir tikri saremiai man buvo grinai kaip per menesines.
O skaudėdavo nuolat ar su pertraukom?
Sieloja parašė:
O skaudėdavo nuolat ar su pertraukom?
Nelabai pamenu, tik zinau, kad kai jau prasidejo stipresni skausmai, tai po poros dienu ir pagimdziau. Tikrieji saremiai man buvo nereguliarus, nors visur skaiciau, kad turetu buti reguliarus.
Meskinuke parašė:
Uzlekiau snd i pepco ir nesusilaikiau nepaemus zaisliuku😁emiau 2 tokius nemazus ,pakabinti ant vezimelio ,tai vieno kaina tik cekyje pamaciau 0.99ct😯😯🤗nors etiketej…
Oho, parodyk
Sieloja parašė:
Klausimas toms, kurios jau susidurė su paruošiamaisiais. Vakar vakare maudė strėnas, šiandien nuo ryto maudžia pilvo apačią kaip per mėnesines. Gali būti čia paruoš…
Nerimsta skausmas? Paruošiamieji tui ir skiriasi, kad jie praeina, tikrieji ne, ir stipreja.
Klausimas kurios gavo pinigelius is Sodros. Ateina paskaiciavimai su suma, tai nuo tos sumos dar mokesčiai nusiskaičiuoja?
gyvaciute parašė:
Nerimsta skausmas? Paruošiamieji tui ir skiriasi, kad jie praeina, tikrieji ne, ir stipreja.
Gulėjau, tai nepraėjo. Tada daugiau pajudėjau ir atleido tą maudimą. Liko tik keistas jausmas, kad noriu į tualetą, bet iš tikro nenoriu. 🙈😊
Aš paskaičiavimus gavau du kartus. Pirmą kartą ten paskaičiuota buvo dienos vertė atskaičius mokesčius, o antrą kartą po kelių dienų, lentelę su galutiniais skaičiavimais. Buvo eilutė su atskaitytais mokesčiais, tai tiek ir pervedė. ☺️
13 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai