2020.06.17 10:22 (prieš 5 m.)
Šeip viskas realiai dėl to cp prasidėjo, nes aš išsireiškiau, kad mano pana sėdi ir tikiuosi, kad sėdės ir padarys cp, o čia išėjo išsiplėtojimas iki pirkimų ir t.t.
Mielos esamos ir būsimos mamos, tai jaigu medikai nuspręs, kad toks būdas saugiausiai vaikui ateiti į pasaulį, kame bėda, kam jūs piktinatės? Aš kaip suprantu turėjau ateiti ir sakyti, o ne cp! Kaip nenoriu!
Na bet jaigu man tai priimtina? Jai sakys darom tai sakysiu darom, į lovą isikabinusi nerėksiu medikams, oj ne man mamos sakė, kad tik natūraliais takais!
Na pasiklausykite savęs iš šono.
Kiekvienas atvejis labai individualus, mes ne medikai, mes ne sprendžiame kas vaikui geriau, medikai sprendžia. Tad jai priima žingsnį kaip cp, nereikia smerkti tų mamų, o pozityvus požiūris į cp aš nematau nieko blogo, viskam reikia gerai nusiteikti. Jai pasakys natūraliai gimdyti, OK nusiteiksiu vėl pozityviai į natūralų. Bet šioje vietoje neturėtų būti žodžių, tai kam dareisi, jai bijai gimdyti, na rimtai moterys? Mes visos laukiamės, visos žinome kad ateis ta didžioji diena, bet smerkti, juoktis ar gąsdinti, kad yra mamų kurioms priimtinas cp?
Na ar mes dievai, kad taip elgtumėmės?