Emilija@ parašė:
Man iškilo klausimas, jūs kai keičiat pampersus ant vystymo stalo dedat palutes? Mūsų vystymo lenta medžiaginė, tai mes dedam, bet mažiukas iškart sukakoja 😅🫣 Norėt…
Dedu daugkartines palutes. 😊
Emilija@ parašė:
Man iškilo klausimas, jūs kai keičiat pampersus ant vystymo stalo dedat palutes? Mūsų vystymo lenta medžiaginė, tai mes dedam, bet mažiukas iškart sukakoja 😅🫣 Norėt…
Dedu daugkartines palutes. 😊
jolačka06 parašė:
tos kurios maitinate nutrauktų pienu ar pieno mišiniu, kiek išgeria jūsų mažyliai pieno?
Trijų savaičių apie 100ml mamos pieno
Dėl palučių tai aš jas karpau, kad būtų mažesnės ir taip nesimatytų. Ir avarijų ne daug būna, daugiau kai be pampersiuko paguldau pagulėti.
Maitinu vien tik mišinuku, nuo 3 sav suvalgo jau po 120 ml. Dabar jau atrodo ir daugiau suvalgytu. Dienom maždaug kas 3 -4 val prašo. Naktimis kartais ir 6 val išmiega.
Dar klausimas toms kas tik mišinuku maitinat, kai karšta ar duodate vandens?
Ar lauke reikalinga kepurytė?
Štul parašė:
Sveikos, gal kazkam pas vaikeliu yra baltas liezuviukas? Su daktare kalbejau sake viskas gerai.. bet visi kas pamato mano mergyte siulo gydit nuo pienliges.. nezina…
pas mus baltas, bet tai tikriausiai nuo pieno apnašos
Štul parašė:
Sveikos, gal kazkam pas vaikeliu yra baltas liezuviukas? Su daktare kalbejau sake viskas gerai.. bet visi kas pamato mano mergyte siulo gydit nuo pienliges.. nezina…
Čia apnašos nuo pieno, pas mus jau jos buvo gimdimo namuose nuo mišinumo, kiek daktarų žiūrėjo per tiek laiko, nei vienam neužkliuvo 😊 pienlige skaitosi tada kai jau visa ertmė apeina ir nenusivalo , ( mano anyta irgi aiškina kad pienlige, čia matyt senų kartų bendras bruožas 😀 kaip ir apkūtoti vaiką 😀 ) gydikit tik tada kai pasakys daktare, iki tol nieko nedarykit 😊
Moniikka parašė:
Sveikos, gal patartumet ką galėčiau duoti 3sav vaikui nuo uzkietejusiu viduriu?
nuo mišinio kieteja?
jolačka06 parašė:
nuo mišinio kieteja?
Tikriausiai, nes antra diena kaip duodu Aptamil ir nekakoja, o raitosi muistosi ir verkia
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai