lututee parašė:
Sveikos,
sulaukiau ir aš savo HCG, tai pagal jį jau ir apie geras 6 savaites;)
Aš einu į gerovės klinika, visos puikios ginekologės.
lututee parašė:
Sveikos,
sulaukiau ir aš savo HCG, tai pagal jį jau ir apie geras 6 savaites;)
Whitew parašė:
Buvau ten pas Gretą, nebuvo kažkas wow, bet nebuvo ir blogai
Tik pas ją dabar artimiausias laikas antroje sausio pusėje...
Apsilankiau ir aš pas daktarę (Lina Varaneckienė superinė daktarė Klaipėdoj jei ką) tai pagal mm atitinka identiškai 6sav ir 4d. Širdutė plaka, tai viskas gerai. Bet jau savijauta tai neduok tu dieve, ką nors dar pykina nuo tos minutės kai pabundi iki kol užmerki akis vakare? Momentais tik galiu atsipūst, skubu užvalgyt ką ir vėl iš naujo 😖 2kg jau krito
GerdaGerda parašė:
Apsilankiau ir aš pas daktarę (Lina Varaneckienė superinė daktarė Klaipėdoj jei ką) tai pagal mm atitinka identiškai 6sav ir 4d. Širdutė plaka, tai viskas gerai. Be…
Mane pykina be perstojo jau trecia savaite. Atrodo pykina, nes alkana, bet pradejus valgyt - sutaso labai. Net miegoti galiu tik atsisedus🤣
Sarunee parašė:
Labukas, ar geriat kava?😃 nu taip noriu rytinio puodelio... negaliu....🙈 maniskis man neleidzia gerti😁
Labas rytas, išgeriu vieną puodelį silpnos kavos ryte. Daugiau per diena negeriu. 😊 nes kai laukiuosi mano spaudimas išvis nukrites....
Sarunee parašė:
Labukas, ar geriat kava?😃 nu taip noriu rytinio puodelio... negaliu....🙈 maniskis man neleidzia gerti😁
Taip. Bet tik 1 puodelį ryte. Šiaip gerdavau 2-4 puodelius per dieną visada 🙄 kažkur skaičiau,kad jei labai norisi,tai galima 1 puodelį išgerti.
GerdaGerda parašė:
Apsilankiau ir aš pas daktarę (Lina Varaneckienė superinė daktarė Klaipėdoj jei ką) tai pagal mm atitinka identiškai 6sav ir 4d. Širdutė plaka, tai viskas gerai. Be…
Man 3 neštumas. Tarpas nuo paskutinio neštumo 8m. Nuo 5 savaitės neštumo vemiu pykina ryte, diena, nakti. Apie maista galvoti net negaliu, atrodo jaučiasi alkis iškart pykina.. Buvo lašintos lašelines, dabar 9 savaitės ryte galiu suvalgyti kažką, po piet vėl pykinimas, vėmimas. Nei gulėt nei sedet, nei vaikšciot. Ištisai pykina iki vėmimo. Atrodo net sveikatos nėra jau visai. O pirmieji du neštumai be jokiu pykinimu ir vėmimu. Tai suprantu dabar už viską tenka atsiimti 🙈😁 sveikatos ir kantrybes mums! ❤️
GerdaGerda parašė:
Man tas pats kaip jums. Šleikštulys mėsos kvapui, negaliu jokio maisto gaminti, pykinimas. Visas dienaa gulinėju... kada tai pasibaigs.
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai