EDITAMAK parašė:
Taip taip aš suprantu,mano vidurinysis dbr beveik oru gyvena,10m sveria kokius 26kg🙈
Nu va ,mes jau tokios kaip sakau su patirtimi ,bet vis teik ieškom kas ne taip , nors viskas gerai su tais mūsų kukuliais 😀
EDITAMAK parašė:
Taip taip aš suprantu,mano vidurinysis dbr beveik oru gyvena,10m sveria kokius 26kg🙈
Nu va ,mes jau tokios kaip sakau su patirtimi ,bet vis teik ieškom kas ne taip , nors viskas gerai su tais mūsų kukuliais 😀
Giedruse parašė:
Mano irgi tik duok ką viską suvalgo 😀Valgo tris kartus kietą maistą PM geria per parą 8 kartus po 150 prieš naktinį miega 200 išgeria ,o suvalgo apie 150 -200 ml ki…
Oho.. kiek daug! Maniškis pm kokius 300-400 ml max tik išgeria. Retai iki 600 ml,jei vietoj kieto maisto duodu.
Faustaa parašė:
Oho.. kiek daug! Maniškis pm kokius 300-400 ml max tik išgeria. Retai iki 600 ml,jei vietoj kieto maisto duodu.
Vava ,labai daug...realiai tiek išgerdavo kol nevalgė kieto maisto.Bet jis neužmiega man kol PM neisgeria,tai taip ir gaunasi,ryte atsikelia , pazaidziam,nusiprausiam ir visa kita ir PM ir miegoti.Tada apie 9 ryto atsikelia ,einam pusryčiauti,kokia koše su vaisiais,tada vėl žaidžiam , skaitom, ropojam ir pns ,ir miegoti apie 11-12 val ,atsikelia ir einam pietauti ,vėl žaidžiam lialia ,tada vėl miegot ir būtinai PM reikia atsigeti , nu žodžių tris kartus miega dienoje,ir būtinai prieš miegą reikia Pm.Naktimis vis bandau supuoti , glausti,kad užmigtu be pienuko ,nes realiai naktį Max 100 išgeria per miegus,bet kol negauna pienuko tol neužmiega , Žodžių taip vat gyvenam.Kol maitinau savo pienu ,tai vat taip ir valgė kas dvi val , nesvarbu dieną ar naktis.O vat mūsų rytas jau prasideda 5-6 ryto 😵💫
Giedruse parašė:
Vava ,labai daug...realiai tiek išgerdavo kol nevalgė kieto maisto.Bet jis neužmiega man kol PM neisgeria,tai taip ir gaunasi,ryte atsikelia , pazaidziam,nusiprausi…
nu jooo.. mes tai rytą pradedam 9-10 val. kartais kokią 8 val. tai valgo košę, užmiega kokią 11-12 val pietukų, po to pm arba praleidžiam išvis pm. gauna tada mėsos su daržovėm, visokių užkandukų, kokią 17-18 val miegot trumpam, tada vakarienė koks jogurtas, košė ar dar kas (anksčiau buvo pm), kokią 21 val pm ir miegot. kokią 3-4 val nakties gauna pm.
net kai pabunda kokią 7 val, tai bandau neužsižaisti su juo, tai pati dar kokią valandą pamiegu. ir pats vaikas kartais dar nulūžta trumpam. sparba tiesiog pažaidžia, padišneka.
Rėja parašė:
Labukas, kada jūsų mažiukai eina miegoti nakties miegui? Viena iš jūsų dabar matau minėjo jog 9 val, maniškė eina 7 vakaropati taip nusprendė. Bet gal reiktų ba…
Mūsiškis 20-20:30
Rėja parašė:
Labukas, kada jūsų mažiukai eina miegoti nakties miegui? Viena iš jūsų dabar matau minėjo jog 9 val, maniškė eina 7 vakaropati taip nusprendė. Bet gal reiktų ba…
20.30-21.30 priklauso kada buna atsikelus nuo paskutinio miego
Pas mus matyt regresas, nes 3 savaitę kažkaip viskas išsimušė iš rėmų. Ir dantys dygsta ir pilvą būna pučia. Iš proto galima išeiti.
Anksčiau keldavosi 9 val. Po 2.30 val. nori miego, mogdomės ir taip kokie 3 miegai buvo dienos metu, o vakare apie 22-22.30 uzmigdavo.Pora kartu kėlėsi naktį MP.
Dabar savaitę buvo naktį kėlimas beli kiek kartų. Po savaitės lyg praėjo dažnas prabudimas, dabar keliasi anksčiausiai 5-6 val. Pora valandų pabudrauja ir nori miegoti. Bandėme 2 dienos miegus palikti, bet tada 20 val. Kaip ir naktinis miegas, bet ilgai neužmiega, apie 22 val keliasi, nori budrauti ir po valandos vėl miegoti nori.
Nesuprantu jau kaip ir deliotis tą dienos režimą🙉
Rėja parašė:
21 val duodu pm,tai maždaug iki 21.30 - 22 val užmiega
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai