Flamingo parašė:
Mamytes esu pirmakarte. Bus mamu muge planuoju nuvykt. Patarkit kokie batai geri, viso sezono domina, noruu siek tiek apsipirkt j prieki
Biomecanics super batukai. Lengvi, patogūs ir labai kokybiški.
Flamingo parašė:
Mamytes esu pirmakarte. Bus mamu muge planuoju nuvykt. Patarkit kokie batai geri, viso sezono domina, noruu siek tiek apsipirkt j prieki
Biomecanics super batukai. Lengvi, patogūs ir labai kokybiški.
Mes pirkom Elefanten iš Deichmann parduotuvės, buvo nukainavimai. Tai nauji batukai 24€ kainavo ir jų priekis su guma uždengtas, kad nenusispardytų. Beto jie kaip ir minėjo panašus į barefoot ir pabai panašus į Biomechanics batukus.
O Biomechanics naujų batukų kaina tai atbaidė, nes nauji kainuoja nuo 60€.
Dabar nešioja 20-21 dyžio batukus.
Fione parašė:
Koki dydi dabar nesioja jusu mazyliai?
23
Aš perku tik barefoot batukus - reima, froddo, Lurchi, superfit superfree, Be Lenką ir kt.
Elanders parašė:
Čia kaip kam![]()
Man labai patiko Superfit batukai ir tapukai, Crocs. Dar D.D Step labai fainus tur…
Sveiki!! Jeigu galit atsiuskit man 21-22 dydzio ka turit 🤭
Fione parašė:
23 dydžio. Įvairių firmų perkam, ortopedė kažkada gyrė mūsų Fila batukus, kad geri. Dabar Bench firmos į trasą eina, nors turim dar ir kitokių.
Fione parašė:
Maniškis 22 nešioja
Fione parašė:
Mes nešiojam 24
Flamingo parašė:
Sakykit prasau, veziojuos panele dar gale atsukus nugara i prieki.
Bet jau remiasi jos kojos, nelabai patogu, kaip vezat jus?
Veidu į pasaulį jau, kiek skaičiau, nuo 76 cm arba 15 mėn galima. Pas mus irgi nebetelpa senokai, bet dabar neseniai atsukom į pasaulį. Ir net verkt nustojo vaziuodama.
Dėl kalbos, tai maniškė daug kalba, savo kalba. Per 15 mėn. apžiūrą klausė ar spiria kamuolį, tai to ir dabar nedaro, bet eina atbula. Laiptais visiškai nelipa, nori lipti pilna koja, ropštis nepatinka, nu tai manau paaugs kojos ilgis ir lips.
Valgo su šaukštu ir šakute puikiai, jau ir peiliu mokosi naudotis, kol kas plastikiniu ir pjausto medinius vaisius
Aš tai labiau klausimą turiu ką darytumėt, ar sakytumėt jeigu vaikas galimai turi autizmą?
Buvom pas draugus namie ir 3 metų vaikas visą laiką prasedėjo prie stalo, nė žodžio nepratarė. Vėliau klausiau sakė, kad daug kalba ir žaidžia su vaikais darželyje.
Suprantama kai naujoje aplinkoje vaikas bijo, stebi, bet čia buvo jos pažįstama aplinka. Mano vyresnėliai kvietė žaisti kelislart, tok galvą purtė ir veido išraiškos labai ribotos.
Na negi darželyje pedagogės nepastebi požymių?
Ar sakytumėt ką nors?
Anyta laikosi nuomonės, kad įtartinai elgiasi, bet geriau nieko nesakyti
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai