Onelove1 parašė:
si grupe nebus aktyvi, nes dauguma bendrauja privacioje grupeje![]()
O kaip prie jos prisijungti? Facebook irgi į grupę nepriima, matyt reikia kvietimo, o kaip jį gaut🤯
Onelove1 parašė:
si grupe nebus aktyvi, nes dauguma bendrauja privacioje grupeje![]()
O kaip prie jos prisijungti? Facebook irgi į grupę nepriima, matyt reikia kvietimo, o kaip jį gaut🤯
tyli123 parašė:
O kaip prie jos prisijungti?Facebook irgi į grupę nepriima, matyt reikia kvietimo, o kaip jį gaut🤯
Facebook tam, kad priimtų, išsiųskite iš karto kokį nors dokumentą, įrodantį nėštumą. Gali tai būti nėščiosios kortelės pirmas psl., kur matosi Jūsų vardas/pavardė. Echo nuotraukytė su vardu ir pavarde arba net koks E-sveikatos išrašas, kad patvirtintas nėštumas ar kažkas panašaus
Ši informacija grupės adminėms reikalinga tam, kad neateitų kokie neprašyti stebėtojai pasicekavinimui, kad tikrai būtų tik tos moterys, kurios laukiasi ir jokue mūsų duomenys nenutekėtų ten, kur nereikia
StebuklingaŽaluma parašė:
Facebook tam, kad priimtų, išsiųskite iš karto kokį nors dokumentą, įrodantį nėštumą. Gali tai būti nėščiosios kortelės pirmas psl., kur matosi Jūsų vardas/pavardė.…
Supratau, na tada apsieisiu, nelabai norisi tokią konfidencialią info siųsti. Velniai žino kam tai bus panaudota, o čia tik FB grupė🫣
tyli123 parašė:
Supratau, na tada apsieisiu, nelabai norisi tokią konfidencialią info siųsti. Velniai žino kam tai bus panaudota, o čia tik FB grupė🫣
Tokia info reikalinga, kad kaip tik nepapultų velniai žino kas į grupę ir nerinktų jautrios info, kur ateityje bus ir nuotraukų ir pan.
Ką ten labai padarys grupės adminė su Jūsų pvz., echo nuotraukėle, ant kurios užrašyta vardas ir pavardė
Aišku, Jūs renkatės.
tyli123 parašė:
Man užteko termino datą parašyti
StebuklingaŽaluma parašė:
Tokia info reikalinga, kad kaip tik nepapultų velniai žino kas į grupę ir nerinktų jautrios info, kur ateityje bus ir nuotraukų ir pan.
Ar tikrai yra pašalinių kam įdomu būt tokioj specifinėj grupėj?😁 Aišku, aš vertinu pagal save, kad neturint vaikų neįdomu, bet gal tokių nenaudėlių daugiau nei galiu įsivaizduot
tyli123 parašė:
Ar tikrai yra pašalinių kam įdomu būt tokioj specifinėj grupėj?😁 Aišku, aš vertinu pagal save, kad neturint vaikų neįdomu, bet gal tokių nenaudėlių daugiau nei gali…
Patikėkit kokių šiais laikais tik iškrypėlių nėra. Labai lengva susikurti fake profilį ir paskui stebėti gan jautrius mamoms dalykus (pačių foto, naujagimių foto)
tyli123 parašė:
Ar tikrai yra pašalinių kam įdomu būt tokioj specifinėj grupėj?😁 Aišku, aš vertinu pagal save, kad neturint vaikų neįdomu, bet gal tokių nenaudėlių daugiau nei gali…
Deja būna įvairių žmonių su blogais kėslais. Būna iškrypėlių, būna tiesiog įstoja į grupę, siekiant apie kurią nors nėštukę daugiau info sužinoti, tada nutekina info ir pan. Aš džiaugiuosi, kad yra užtikrinama, jog nepapuls niekas apart tikrai besilaukiančių