Sandra2205 parašė:
ir kokia suma yra ismokama lt?
Bet tai turi padaryti ikimpirmo gimtadienio
Sandra2205 parašė:
ir kokia suma yra ismokama lt?
Bet tai turi padaryti ikimpirmo gimtadienio
Sandra2205 parašė:
o mano angliskos pasolpos nenukentes, jei as lt db prisiregistruosiu?![]()
Nu ne,as tai taip padariau prisiregistravau,o kada gavau pinigus issiregistravau su bankininkyste
vaidluka parašė:
Nu ne,as tai taip padariau prisiregistravau,o kada gavau pinigus issiregistravau su bankininkyste![]()
Bliamba labai gera ideja
aciu labai uz informacija
aguoneleee parašė:
tai cia pavardes nepakeicia? o jei neitvirtini lietuvoj tai tipo santuoka nebegalioja![]()
kadangi mes lt pilieciai tenka iregistruopti lt ja
seip nera sunku tik isversti reikia ir metrikacijoj uzpildai forma ir pakeista
vaidluka parašė:
Jo santuoka nebegalioje.Reikia tvirtinti butinai,pavardes nekeicia del to kad uk ir lt istatymai kitokie.Nes jie nezino kokia pavarde duoti,nes pagal uk istatymus g…
Aisku. Aciu
O jei as susimastyciau pasilikt vyriska pavarde be galunes iene turbut lietuva neleistu :/
Lūšiukė parašė:
kadangi mes lt pilieciai tenka iregistruopti lt jaseip nera sunku tik isversti reikia ir metrikacijoj uzpildai forma ir pakeista
![]()
Nu taip. O formai uzpildyt uztenka tik manes? Ar butinai ir vyras turi vaziuot?
aguoneleee parašė:
Aisku. Aciu![]()
O jei as susimastyciau pasilikt vyriska pavarde be galunes iene turbut lietuva nel…
Tau nieks paso nedarytu,as uk esu irgi su vyriska pavarde nes cia tuokemes,bet banke esu su luetuviska nes reikejo paso.Bet va kaip ejau i dekreta neatitiko pavardes,teko ilgai aiskinti kodel taip yra.Patarciau geriau imti sutrumpinta pavarde be tu ieniu,as dabar trumpinsiu .Skambes beveik kaip vyro.
vaidluka parašė:
Tau nieks paso nedarytu,as uk esu irgi su vyriska pavarde nes cia tuokemes,bet banke esu su luetuviska nes reikejo paso.Bet va kaip ejau i dekreta neatitiko pavarde…
bet kaip tau vyriska pavarde galejo uzdeti? juk nekeicia pavardes anglai, tik statusa jie juk pakeicia ir viskas
aguoneleee parašė:
Nu taip. O formai uzpildyt uztenka tik manes? Ar butinai ir vyras turi vaziuot?
as viena viska susitvarkiau, nuejau uzpildziau tokia nediduke forma ir sutvarke viska
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai