Egl e parašė:
Grynai smalsu, kodėl jūs esate nusprendusi, kad anyta viską "žino puikiai", nors niekada jai nieko nepasakėte tiesiai ir visiškai to vengiate?
Buvau karta įsivelus į konfliktą po to tapo aišku kas per žmogus yra.
Egl e parašė:
Grynai smalsu, kodėl jūs esate nusprendusi, kad anyta viską "žino puikiai", nors niekada jai nieko nepasakėte tiesiai ir visiškai to vengiate?
Vabaliukas09 parašė:
Tai puiku, kad jau zinote. Reiskia zinote, ko is jos tikėtis,ir galite tam pasiruošt. Va ji jusu dar nežino, ir jai galit pateikti didele staigmena, kad pasirodo, sitai marciai ant galvos nepalipsi kaip nori.
Beje,įdomu tiesiog : kodel sakot,kad turėsite palikti vaika jai,nors nenorit?
Mėlyno_kraujo parašė:
Tai puiku, kad jau zinote. Reiskia zinote, ko is jos tikėtis,ir galite tam pasiruošt. Va ji jusu dar nežino, ir jai galit pateikti didele staigmena, kad pasirodo, s…
Mes grįžtame atsotogų,turėsime reikalų dėl ti teks palikti.
Mėlyno_kraujo parašė:
Ir beje, sakote,zinotejkas per zmogus, ir karta konfliktavus daugiau nenorite. Gal galite papasakoti daugiau? Gal biski aiškiau pasidarys cia esančioms?
Gavosi konfliktas dėl močiutės mano vyro,ji kartus išgeria normos ribose,ji man bus skambina ir sako geria ji vėl negalim prisiskambinti negerai,o ji išgeria alaus buteliuką ir eina miegoti. Sako manęs neklauso žada eiti žudytis nes vyras neseniai numirė nenori gyventi. O aš su vyro močiute gerai sutariau iki tol,jei pasakiau jog apkalba ją ,o anyta sako aš nieko panašaus nesakiau ji čia prisigalvoja,aišku kadangi ji jau ilgesni laiką toje šeimoje ją patikėjo o aš likau kalta ir močiute pyksta ant manęs .
Vabaliukas09 parašė:
Gavosi konfliktas dėl močiutės mano vyro,ji kartus išgeria normos ribose,ji man bus skambina ir sako geria ji vėl negalim prisiskambinti negerai,o ji išgeria alaus …
Bet tai visiškai skirtingos situacijos!
Tai parodo, kad žmogus suktas, nemalonus, linkęs į apkalbas- taip.
Ar tai parodo, kad kas jums yra savaime suprantama ties jūsų vaiko reikalais ir jai yra savaime suprantama ir ji tyčia perka ir kiša dalykus kurie jums netinka?
Ne.
Ji daro ką nori, nes niekas jai neprieštarauja ir nieko nesako
tylėjimas reiškia pritarimą
Vabaliuk, neisizeisk tik, as jokiais budais ne piktai...bet man tu visada atrodei toks zmogus, kuris gins savo nuomone ir isitikinimus iki nukritimo, jei reikes. Tai kas nutiko dabar? Anytai nusileisti nei reikia, nei galima. Ypatingai, kai tu pati zinai, kad ji tai daro ne is paciu geriausiu noru. Taip kad ne vieta ir ne laikas nusileisti! Nosi aukstyn ir atstovek uz save ir savo mazytes seimos tradicijas, kurias kuri cia ir dabar. Gavai susni geru strategiju, pasirink viena , bet tik nenusileisk! Juk tai net tavo budui
⚘
Agne Dob parašė:
Vabaliuk, neisizeisk tik, as jokiais budais ne piktai...bet man tu visada atrodei toks zmogus, kuris gins savo nuomone ir isitikinimus iki nukritimo, jei reikes. Ta…
Ne mano,bet ir konfliktu su vyro šeima nenoriu,man tai su jais reiks nori nenori bendrauti ,tik va čia kas gerai jog gavau puikiu patarimų kaip be konfliktu išspręsti situacija o man to tikrai reikėjo .
Vabaliukas09 parašė:
Ne mano,bet ir konfliktu su vyro šeima nenoriu,man tai su jais reiks nori nenori bendrauti ,tik va čia kas gerai jog gavau puikiu patarimų kaip be konfliktu išspręs…
Tikrai daug geru patarimu. Ir sau si bei ta, manau, pritaikysiu. Nes pradzia buvo labai sunki, taciau daug ka issprende vyras musu nesutarimuose. Gal ir tavo vyras galetu ramiai su mama apie viska pasikalbeti, o jei nepades ramiai, galima ir siek tiek griezciau. Is pradziu kuri laika mama vaidino isizeidusia, kad as nutiekinejo jos sunu pries ja, iki siol mano, kad vyras neturi savo nuomones, jeigu negalvoja taip, kaip ji. Bet bent jau situacija kontroliuojama, ypatingai po to, kai padejau jai isidarbinti.
Agne Dob parašė:
Tikrai daug geru patarimu. Ir sau si bei ta, manau, pritaikysiu. Nes pradzia buvo labai sunki, taciau daug ka issprende vyras musu nesutarimuose. Gal ir tavo vyras …
Tai dėl kontroliavimo tai čia manau visos taip anytos galvoja ,mano irgi taip galvoja,o dar negana galvoja jog ir pinigus aš vyro išleidžiu ir nieko savo neturiu ,ne kartą klausė tiesiogiai ar aš gaunu ką ir kiek gaunu,bet kiek žinau galvoja jog nieko negaunu ir vyras išlaiko .
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai