2018.01.02 15:36 (prieš 8 m.)
brigita.ku parašė:
Nu bet realiai. Jei mano vyras sėdi wc, o aš einu šildyt karbonadų, tai praeidama paklausiu ar ir jam pašildyt
Skaitau jūsų mintis ir aš prieš gimdymą į savo anytą visai nekreipiau dėmesio. Ji įkišdavo mano vyrui, savo sūnui maisto mum savaitei. Galvodavau, jei visiems gerai, kodel man turi būti blogai? Ji jam rašinėja kiekviena diena po 5 kartus. Seniau net ne galvodavau apie ją, išvis aš į ją nekreipdavau dėmesio. Bet kai per gimdymą peržengė visas ribas, toks savisaugos instinktas atsirado. Jei daro ką nori, tai nereiškia, kad eina rinkt mano triusikų kai man nubėga vandenys ir jų nesideda į rankinuką po to kitą dieną jas atnešus išskalbtas. Ji negali liest mano spenelių kai guliu su privarytu morfijum. Jai viskas yra pasakyta kad toks elgesys nepriimtinas ir kad jokios paramos iš jos nebereikia, nuo šiol bus griežtos ribos. Tai sakė kad aš pati kalta bet iš principo aš apie ją negirdžiu, nebeperka vaikui rubu r kito sudo. Nežinau gal vyrui duoda, o tas išmeta, bet vyras mano žino, atkeliauja jos parama ir ji iškart į šiukšlių dėže eina. Man visiškai nesvarbu kas tai. Tokiu žmonių neprisileisiu.
Aišku aš čia gvildenu anytos tema, aš noriu susitaikyt su tuo kas buvo ir kad tai pražuvo bet realiai reikia ir kitiems padėt. Pyktis gyjimo procesas, laikas apramins tas emocijas.