Marraine parašė:
Man irgi budavo daznai tiek su mama, tiek su anyta - " oij begu, pienas svyla!.." ?
Nu ka daryt, kai pasiust negali :))
Marraine parašė:
Man irgi budavo daznai tiek su mama, tiek su anyta - " oij begu, pienas svyla!.." ?
Nu ka daryt, kai pasiust negali :))
Nemaciau ir negirdejau uosvijos nuo pavasario
gerai man be ju
vyras aplanko, anuke nuvaziuoja retkarciais taip pat. Uztenka. Gaila, kad uz poros men dukros gimtadienis, matyt nores apsireikst, nezinau, gal pasiulysiu vyrui pas senelius dukra nusivezt ir ten paminet su ju nedakepusiais pyragais
Everlyn parašė:
Nemaciau ir negirdejau uosvijos nuo pavasariogerai man be ju
vyras aplanko, anuke nuvaziuoja retkarciais taip pat. Uztenka. Gaila, kad uz poros men dukros gi…
Tai liuks... Nauju vazonu dukryte parsiveš... ??
Marraine parašė:
Tai liuks... Nauju vazonu dukryte parsiveš... ??
Jautri tema
isnaikinau beveik visus vazonus, liko du. Tiesa, anytos orchideja prieglobsti atrado pas mano mama, visos kitos, deja, siuksliu dezej
Na ka, pasidziaugiau, kad ramu be uosvijos, bet siandien konflikta su vyru apturejau. Viskas prasidejo nuo to, kad per vasaros atostogas uzsimaniau kelioms dienoms su dukra ir savo mama isvykt i Nica, tuo tarpu vyras tradiciskai pas tevus kaime
nepatiko jam si mintis, toliau buvo priminta, kad esu savanaude egoiste, niekinanti jo seima. Sakau nieko as neniekinu, tiesiog nebendrauju su tais, kurie man nemieli, be jokiu blogu ketinimu
gera toms, kuriu vyrai jas palaiko, maniskis deja ne toks.
Everlyn parašė:
Na ka, pasidziaugiau, kad ramu be uosvijos, bet siandien konflikta su vyru apturejau. Viskas prasidejo nuo to, kad per vasaros atostogas uzsimaniau kelioms dienoms …
Man teko gerokai paprakaituoti,kol brangiajam akys atsivere. Kad nepakartojami mamyte ir a.a tevelis nera tokie kokiais save laiko. Ir kad meile teviska reikia uzsitarnauti,o ne gauti zemindamas kitus taip pat tik po 10metu su manim budamas suprato. Sekemes
Everlyn parašė:
Na ka, pasidziaugiau, kad ramu be uosvijos, bet siandien konflikta su vyru apturejau. Viskas prasidejo nuo to, kad per vasaros atostogas uzsimaniau kelioms dienoms …
O tai ka jus turit daryt? Irgi pas uosvius sedet? Ar kartu i Nica veztis..? Nesuprantu, kas butent cia egoizmu vadinama ?
Marraine parašė:
O tai ka jus turit daryt? Irgi pas uosvius sedet? Ar kartu i Nica veztis..? Nesuprantu, kas butent cia egoizmu vadinama ?
Matyt jam pikta pasidare, kad as noriu savo mama veztis, o su jo gimine kategoriskai laiko leist nenoriu. Arba tiesiog priezastis to jo pykcio yra koks nors seimyneles telefoninis protaknisis apie seniai matyta anuke.
lonely_rose parašė:
Darykit, kaip jums gerai, o jie tegul eina velniop. Va, kad vyras nepalaiko, tai pikta. Ir juk su mama vyksit i Nica, o ne meiluziu![]()
Taigi. Juk noriu mama pradziugint, seniai svajoja pakeliaut. Butu triju merginu isvyka, o jam mat nepatiko ideja. Dvi dienas pykomes, dabar nusiramino, pasakiau jam, kad turi susitaikyt su tuo, kad jo zmona su jo seima nerado bendros kalbos ir kelioniu su jais tikrai nebus.
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai