2020.07.23 19:35 (prieš 5 m.)
Vabaliukas09 parašė:
Tikrai supranta,jei net du mėn prieš užbega su torto užsakymu. Supraskite juk aš su ją bendrauju ir žinau koks žmogus ji yra. Ji taip gražiai žinoma daro,bet žinant…
O jūs prieš tuos du mėnesius sakėt, kad ačiū, bet tortą išsirinksit pati? Anyta turėjo pakankamai laiko, kad atšauktų. Aš pati vaiko gimtadieniui tortą taip pat buvau užsakius, bet ji atsivežė savo. Tiesiog mano užsakytą padėjau ant stalo kaip pagrindinį. Jos buvo padėtas kitur kaip atsarginis. Ar įsižeidė? Nežinau. Mano vaikas, aš ir sprendžiu. Kai mano tėtis vaikui padovanoja sintetinius blizgančius rūbus aš nesijaučiu įpareigota rengti jais savo vaiką. Lygiai taip pat nesijaučiau ir kai vasarai (ten kur gyvenom vasarą būba + 30-40 laipsnių šilumos) padovanojo vilnones kojines ir vilnos rūbus. Jei klausia kodėl nerengiu, kodėl neduodu kokio žaislo. Tai atsakau tiesą: netinka dydis, sudėtis ir t.t. Ar įsižeidžia? Būna visaip, išsakau savo nuomonę ir nesiveliu į diskusijas. Aš vaiko mama, aš ir sprendžiu. Bet visada paaiškinu, kodėl vienas ar kitas daiktas netinka (per smulkios detalės, sintetinė sudėtis, per didelis/per mažas ir t.t.). Visada padėkoju už dėmesį ir pridedu, kad kitą kartą labai pradžiugintų tas ir tas, vaikas labai džiaugtųsi tuo ir tuo. Jei gaunam kažką, kas tikrai patinka, visada garsiai išsakau. Na kaip girdama mažą vaiką. Kol kas tai labiausiai pasiteisino.
Beje, brolio žmona taip pat visiškai įsitikinus, kad mano tėtis su ja taip elgiasi specialiai. Idomiausia, kad kuo ji labiau pyksta, tuo jis labiau jaudinasi. Kuo labiau jaudinasi, tuo daugiau nesamonių daro
Tada ji dar labiau pyksta. Ir taip pasaka be galo.