saulutesmama parašė:
toksiškas anytas turi tik toksiškos marčios. matomai toks toki traukia.
Aha, o toksiškus tėvus turi tik toksiški vaikai... 🤣 Toks tokį traukia 🤣
saulutesmama parašė:
toksiškas anytas turi tik toksiškos marčios. matomai toks toki traukia.
Vabaliukas09 parašė:
Torta anytai sukrausiu į namus galės prie kavos suvalgyti juk pati sau ir nusipirko![]()
gaila man neliks. Na bet vis dėl to puiku sprendmą priėmėt.BRAVO. Gero gimtadienio.
saulutesmama parašė:
gaila man neliks. Na bet vis dėl to puiku sprendmą priėmėt.BRAVO. Gero gimtadienio.
Priėmiau tokį jog suprastu jog kita karta torta gali pirkti sau ,nes bus gražiai padėtas į šaldytuvą ir išvažiuojant įdėtas atgal į rankas o ir suknute atiduosiu kam reik,mano mergaite jos neužsitęs nei vienos dienos vien dėl to jog irgi suprastu jog gali suknučiu tokia proga pirkti nereik nes tai yra mamos pareiga o ne anytos
Ingka parašė:
Ir dar i ta pacia "logika" - jei isprievartavo, tai matyt pati prisiprasei!
Vabaliukas09 parašė:
Priėmiau tokį jog suprastu jog kita karta torta gali pirkti sau ,nes bus gražiai padėtas į šaldytuvą ir išvažiuojant įdėtas atgal į rankas o ir suknute atiduosiu ka…
Ji nieko nesupras, jus čia tik sau principus rodot. Jei kažką turit pasakyti anytai, tai ir sakykit tiesiai šviesiai.O jei neturit, tai tada ir tylėkit. Suknutė visai ne prie kuom- čia tik savo vaikiškus kaprizus rodot, kurie niekam neįdomus.
Terba parašė:
Ir dar i ta pacia "logika" - jei isprievartavo, tai matyt pati prisiprasei!
Man patinka Jusu komentarai! Visi! Jauciu, kad nebeuztenka deti like, reikia tai sakyti garsiai 😎🤣🤣🤣
Vabaliukas09 parašė:
Tikrai? O aš galvojau jog toksiškas anytas gali tureti net ir labai gera marti. Pvz aš .
Nekreipkit jus demesio i ta nelaiminga moteri. Juk ir taip aisku, kad labai daug kas nuo anytos priklauso kokie bus santykiai tarp seimu. Nepazystu nei vienos marcios kuri specialiai nenoretu turetu normalaus rysio su anyta.
O ir siaip santykiuose moteris traukia vyra, o ne anyta ir atvirksciai🤣
rudagazele parašė:
O ne šita pati narė krikštynų temoj diskutavo, kad reikia priimt kompromisą ir daryti, kaip seneliai nori - krikštyti vaiką? Dabar jau galiu ir maišyti :hmmm:…
Ta pati
saulutesmama parašė:
Ji nieko nesupras, jus čia tik sau principus rodot. Jei kažką turit pasakyti anytai, tai ir sakykit tiesiai šviesiai.O jei neturit, tai tada ir tylėkit. Suknutė vis…
Principus rodo na į anyta taio rodo jog net ima ir pašika man taio jog pati namie rankom ploja nes puikiai supranta ką daro ir gana čia nesąmones rašyti nes pati irgi supranti jog ji š.... daro bet man atrodo tau patinka kaip ir mano anytai mane erzinti .
rudagazele parašė:
O ne šita pati narė krikštynų temoj diskutavo, kad reikia priimt kompromisą ir daryti, kaip seneliai nori - krikštyti vaiką? Dabar jau galiu ir maišyti :hmmm:…
Ta pati .
saulutesmama parašė:
o iš ku jus žinot apie mano laimęvisada santykiai priklauso nuo dviejų žmonių- jei kalbama apie marčios su anyta santykius- tai indėlis turi buti abieju, je…
Tai gali pasakyt tik jokios naudos nes kai daro tyčia tai darys ir toliau toks charakteris.Matau jum niekaip nesuprasti to.
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai