Kkarollina parašė:
O tom kuriom iki termino dar like kelios savaitės ar jaučiat padidėjusias išskyras?
Man jau keleta savaiciu padidejusios. Tokios gan skystos
Kkarollina parašė:
O tom kuriom iki termino dar like kelios savaitės ar jaučiat padidėjusias išskyras?
Man jau keleta savaiciu padidejusios. Tokios gan skystos
Gabree parašė:
Viską maudžia ir mėšlungis traukia,ir tempia klyną,tarpuvietę...
Man irgi kirkšnis taip tempia, lovoje naktį sunkiausia apsiversti. Laimei mėšlungis nurimęs yra.
Kai traukia mėšlungis pėdą į save tempkite, man čia auksinis GTP patarimas buvo. Vos prasidėdavo aš iš karto į šį judesiuką pereidavau ir nuslūgsta viskas.
Džesikė parašė:
Aš šiąnakt miegojau 2val... 19:30 kai prasidėjo lengvi pilvo/nugaros maudimai, dukrytė žiauriai muistėsi pilvo apačioje, tai baigėsi 5val., o 7 kėliausi ruošti pirm…
Man 14 dienų liko 🙈 Ir man ši naktelė buvo košmariška, taip strėnas maudė, vis neradau sau vietos ir toks nerimas vis, o gal jau prasideda viskas, to pasekoje mažai miegojau. O rėmuo būna naktį net pažadina, atrodo ugnis eina per visą stemplę, kirkšnis tempia. Man tai daugelį nėštumo laiko viskas ok buvo, bet 37 sav. galas trenkė su trenksmu ir nuo to laiko vis sunkiau. Ir šiaip jėgų nėra, norint kažką daryt reikia manifestuoti, nusiteikti 😃 Jums tai aišku sunkiau, kai dar reikia kitą vaikutį prižiūrėti.
O šiandien dar sužinojau, kad ir vaikas 4 kg. turėtų gimti, tai ir gimdymas nebus lengvas 🤭
auryte777 parašė:
Man 14 dienų liko 🙈 Ir man ši naktelė buvo košmariška, taip strėnas maudė, vis neradau sau vietos ir toks nerimas vis, o gal jau prasideda viskas, to pasekoje mažai…
Na paskutinės savaitės tikrai sunkios😔 Bet jau greitai pasimatysime su savo leliukais🥰 Aš bijau gimdymo (pirmas buvo cp), bet kartu ir laukiu, labai noriu laikyti vaiką glėbyje😇
emilijaproc parašė:
O man tik seip idomu kodel negersit alkoholinio šampano ? Nesakau kad geriau aš jį . Bet pažiūrėkime kiek moterų pagimdo su promilėmis dideliomis .
Net nezinau, kaip jums atsakyti?
Gal todel, kad VISO nestumo metu alkoholis yra nevartojamas?
Per placenta, kuo puikiausiai kudikis ji gautu.
Ar del, kazkokio nepagristo mito prietaro, kad alkoholis galimai skatina gimdyma, nuodysime dar negimusi kudiki, nes mamyte nori greiciau pagimdyt?
Uoga13 parašė:
Na ką😊 neišlaukiau ryto, su sąrėmiais naktį teko išvažiuoti. Palinkėkit man sėkmės ir sėkmės visoms gimdančioms! Sakė šiandien daug norinčių išvyst pasaulį 🤓…
Kad viskas sklandžiai ir lengvai ! Sekmes !😊
Happy_days parašė:
Sveikos ar daug tokiu kurios vargo su pienlyge? Visa nestuma. Dabar eina 38savaite ir vel nelaboji atejo..
taip, aš vargau.. manau kol nepagimdysim, tol nepraeis..
Džesikė parašė:
Aš šiąnakt miegojau 2val... 19:30 kai prasidėjo lengvi pilvo/nugaros maudimai, dukrytė žiauriai muistėsi pilvo apačioje, tai baigėsi 5val., o 7 kėliausi ruošti pirm…
Oi kaip suprantu jus, aš panašiai jaučiuosi, irgi 12 d likę, bet nemiga, ištisinis skausmas nugaros, tarpkojo, nenoriu nei valgyt, pavargau. Dar pykinimas atsiradęs... greičiau viskas
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai