Kkarollina parašė:
O tom kuriom iki termino dar like kelios savaitės ar jaučiat padidėjusias išskyras?
Liko 1,5 savaites, atrodo kaip tik sumazejo..
Kkarollina parašė:
O tom kuriom iki termino dar like kelios savaitės ar jaučiat padidėjusias išskyras?
Liko 1,5 savaites, atrodo kaip tik sumazejo..
Kkarollina parašė:
Pas mane apie dvi sav padidėjusios išskyros, toks atrodo pastovus drėgnumo jausmas kelnaitėse. Pasakiau akušerei, tai padare tepinėlį, tai rodo kad padidėję leukocitai , išrašė žvakutes naudot. Šiandien termino diena, buvau apžiūroje , niekas nevyksta, savaitę laukti , o jei ką 17d skatins jau tada
Lollita. parašė:
Na bet jei ir nealkoholinis sampanas galetu skatinti, tai tada skatina tiesiog angliarugste, tiek pat veiktu ir mineralinis ar kiti gazuoti gerimai?
Man va katik sake kad padeda karsta vonia ir vynas tai bandykit .
Lollita. parašė:
Na bet jei ir nealkoholinis sampanas galetu skatinti, tai tada skatina tiesiog angliarugste, tiek pat veiktu ir mineralinis ar kiti gazuoti gerimai?
O man tik seip idomu kodel negersit alkoholinio šampano ? Nesakau kad geriau aš jį . Bet pažiūrėkime kiek moterų pagimdo su promilėmis dideliomis .
Kkarollina parašė:
Taip, jaučiam
ir jau nekantriai laukiu, kada mažylis nuspręs išvysti pasaulį
auryte777 parašė:
Merginos, o jums strėnas irgi būna maudžia? Pilvas nekietėja, bet strėnos neatlaiko jau, ypač gulint ant šonų, pusiau sėdomis tik geriau 😔
Viską maudžia ir mėšlungis traukia,ir tempia klyną,tarpuvietę...
emilijaproc parašė:
O va kažkas , maz jau taip ir netycia pagimdet ? 😁
Neee. Terminas 21d. šiandien labai skausmingai tikrino kaklelį, tai ilgas, uždaras🙂
Aš šiąnakt miegojau 2val... 19:30 kai prasidėjo lengvi pilvo/nugaros maudimai, dukrytė žiauriai muistėsi pilvo apačioje, tai baigėsi 5val., o 7 kėliausi ruošti pirmagimį į darželį... Tai ryte buvau priėmime, matavo tonusus, sąrėmių nerodė, tikrino kaklelį, uždaras ir kietas. Iki termino liko 12 dienų. Bet aš jau pavargau būti nėščia, paskutinis mėnuo labai daužo mane😔 Rūgštys labai kankina, sunku įsipatoginti naktį miegoti, skauda makštį, pilvo apačią, tirpsta ir tinsta rankų bei kojų pirštai, mėšlungis kankina, dar hemarojus pasirodo, su wc problemos. Žooodžiu, pasiskundžiau😀... Jau noriu greičiau!😇
13 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai