Žirnelis parašė:
O mano toks grafikas. Įdomu kuo jis baigsis. Durinėja prie kirkšnių kažkur ir truputį kartais krūtinę. Specialiai šnd pabėgiojau kelis kartus ir nemaudeleno pilvo, …
Grafikas tobulas, tikiuosi II išvysi ryt :)!
Žirnelis parašė:
O mano toks grafikas. Įdomu kuo jis baigsis. Durinėja prie kirkšnių kažkur ir truputį kartais krūtinę. Specialiai šnd pabėgiojau kelis kartus ir nemaudeleno pilvo, …
pierla parašė:
Laukit ryte naujienų
Daiva1978 parašė:
labai smagu, kad tau pavyko, saugok save ir stebukliuka.
Tikiuosi ir tau ir kitom greitai pavyks
is sirdies linkiu
pilviukas, ne visai tinkama zodi parinkau, atsiprasau
Turbut daugeli musu istiktu tas pirminis sokas, bet kadangi zinau poru, kurioms susilaukti vaikelio galimybes yra lygios apvaliam 0 (vyras nevaisingas visiskai), tai atrodo, jog sioje vietoje pas jus viskas dar sviesiomis spalvomis ziurisi
Rukymas LABAI kenkia vaisingumui (pasyvus - taippat!), tad pasikalbekit su vyru, net neabejoju, kad supras ir judvieju draugiska kova tikrai duos rezultatu
www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2090123210000585
Beje, pradekit nuo vitaminu C ir E abu (puikus antioksidantai) ...
pilviukas parašė:
Aciu,anaiptol,visu zodzius priimu ir dekoju uz patarimus,biski pasideliojo mintys,nes is pradziu buvo panika ir galvoj maisalyne,ka daryt..Aciu visoms,vyrad ruko…
O kaip vyras jauciasi?
Nu ka eilinikart laukiu mm visi pozymiai. Kad ateina tevu-darzelis.lt/rk67579@160212ec54c
Daiva1978 parašė:
Nu ka eilinikart laukiu mm visi pozymiai. Kad ateina tevu-darzelis.lt/rk67579@160212ec54c
Tai gal čia implantacinis kritimas, dar tik 9 dpo.......
Saulut b parašė:
Tai gal čia implantacinis kritimas, dar tik 9 dpo.......
Nemanau.nes maudzia pilva.strenas kaip visad pries mm
Daiva1978 parašė:
Nemanau.nes maudzia pilva.strenas kaip visad pries mm
Man 6 savaitė įpusėjo, maudžia pilvą ir strėnas.. grynai kaip prieš mm.. gal ir man mm pareina?
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai