sandramar parašė:
ryt varau skanui laukiam su nekantrumu ka turesime![]()
Kaip smagu...as kita savaite eisiu. Pagaliau...
laukiu labai jau
sandramar parašė:
ryt varau skanui laukiam su nekantrumu ka turesime![]()
Kaip smagu...as kita savaite eisiu. Pagaliau...
laukiu labai jau
Lelius2016 parašė:
Ar visos einate echoskopui su vyrais?mano vyras pries savaite pakeite darba taip liudna kad I pirma echo negales eiti..eisim manau siek tiek veleliau privaciai kar…
Taip manasis visada, susiderinam laika su darbu ir viskas tinka
kartu einam ir pas gydytoja
Evuttė parašė:
Taip manasis visada, susiderinam laika su darbu ir viskas tinkakartu einam ir pas gydytoja
![]()
Tikiuosi ir maniskis greit gales su manim eit...taip liudna pamenu kai dukrytes laukiaus taI eidavom irgi visada kartu
Greta Vilp parašė:
Sakykit, mamos, as gavau laiska is GP, kad esu uzregistruota 8 savaites mamos ir kudikio patikrinimui ir mazylio pirmam skiepui. O tai kaip 6savaiciu apziura? Reiki…
Tai gal cia tas pats,gal kai jums bus 6sav jie neturi laisvu vietu
piene32 parašė:
Tai gal cia tas pats,gal kai jums bus 6sav jie neturi laisvu vietu![]()
Mane ir suglumino. Manau bandysiu keliaut pasiklaust kaip cia kas. Nes ligoninej prigrese butinai 6savaiciu patikra atlikt
Lelius2016 parašė:
Tikiuosi ir maniskis greit gales su manim eit...taip liudna pamenu kai dukrytes laukiaus taI eidavom irgi visada kartu
Suprantu, as su pirmu nestumu nebuvom kartu ir pirma skana pamate kai buvau tik 30sav, nes jis UK buvo, o as LT buvo irgi nesmagu ir nelengva..
Greta Vilp parašė:
Mane ir suglumino. Manau bandysiu keliaut pasiklaust kaip cia kas. Nes ligoninej prigrese butinai 6savaiciu patikra atlikt![]()
O kodel prigrase,kad ta patikra net nepanasi i patikra. Pamatuoja spaudima,paklausineja kaip jautiesi ir vsio. Bent jau pas mus jokios ginekologines patikros nera
Tik i LT gryzus po metu pasitikrinau pas ginekologa,aisku galima eit privaciai,bet is GP jokios naudos
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai