Raganaa parašė:
O idomu kodel skiepjancios sedi temoje, as neskiepijau savo vaiko?
i prota mus bando atvesti, gi tundros tamsuoles esame ir toliau uz namu slenksti iseje nesame
Raganaa parašė:
O idomu kodel skiepjancios sedi temoje, as neskiepijau savo vaiko?
i prota mus bando atvesti, gi tundros tamsuoles esame ir toliau uz namu slenksti iseje nesame
Alisa_miau parašė:
deja autores vyras nemyli, nors ir nuolanki ir gera yra...ar jauciate skirtuma?
Deja bet nezinom vyro pozicijos.. Gal butent del to ir nemyli kad nuolanki ir gera. T.y. gal vyrui truksta kai ko kito, kad ta meile vel griztu?
Aisku neteisinu nei autores nei jos vyro. Jei man butu taip kaip autore aprase, tikrai seniai buciau issiskyrus, net nebuciau daejus iki tokios stadijos, tiesa sakant. Bet realiai, nezinom mes kitos puses nuomones, jam gal visai kitaip viskas atrodo.. patikekit, kartais isgirde kita puse, zmones oi kaip greitai persigalvoja ir pradeda smerkt ta kuri uzstojo.
sodininke parašė:
tikrai perskaiciau kiekvienos komentara, ir dabar darau davo isvadas,kaip elgtis toliau.beto man kilo klausomas, toserginos kurios rasote begt nuo jo kuo toliau ir skirtis,tao esate isiskurusios, ar laimingai istekejusios ir pasitikimcios savo vyrais??
as noriu pabresti,jo neginu ir nepateisino jo elgsio, tik noriu suprasti kodel jis taip elgiasi. manot viska metus buciau, begus nuo vilko, bet niekada nezonai,galiu uzsiraut ant tokios meskos.
jis taip elgiasi, nes taves nemyli ir negerbia. taip sunku suprast??
emma parašė:
jis taip elgiasi, nes taves nemyli ir negerbia. taip sunku suprast??
kiek supratau jos paskutiniu laisku kad komentaru nebereikia ji jau nusprede ir issirinko kas jei geriausia. Tad nebemanau kad savo nuomones kisimas yra teisingas
rutuliuke parašė:
kiek supratau jos paskutiniu laisku kad komentaru nebereikia ji jau nusprede ir issirinko kas jei geriausia. Tad nebemanau kad savo nuomones kisimas yra teisingas
kas kisa nuomone? 100-aji karta klausia kodel vyras taip elgiasi
sakau ideali moteris, kuri nenori buti laiminga ir tureti laiminga sunu
viena isdavyste po kurios reikia is meiluzes smutkes susirinkti
Nebejuokink nei saves, nei musu. Kaip viena rase, atsigulk pries jam griztant prie duru, kad kojas nusivalytu , bet ir tai jo nepatenkins, nes fizi e meile jis gauna kitur. O tave negerbia net kaip savo sunaus motinos.
Laimingai jums, nes atitiko kirvis kota
EglVa parašė:
Va, čia vieni tėveliai veda savo puslapį, įdomių nuorodų galima rasti apie hepatitą B: www.ieskantysmenulio.lt/kunas/kelione-lietuvisku-skiepu-kalendoriumi-hepatito-b-vakcina/
tavo berniuka su gimtadieniu
MAŽULIUKAS parašė:
ai, tiek to![]()
Turbut ir sitai jusu neitikina?
Amerikos gydytojų ir chirurgų asociacija (Association of American Physicians and Surgeons), dar 1999-aisiais padarė tokį pranešimą, iš kurio užtenka tik vieno sakinio, nes jis esminis:
For most children, the risk of a serious vaccine reaction may be 100 times greater than the risk of hepatitis B
Daugumai vaikų šalutinio poveikio rizika gali būti 100 kartų didesnė už hepatito B riziką.
Vistiek skiepai geris tikriausiai?
jo, idomu labai skubo tvarka dave moteriai, kurios vienos pajamos kaip musu seimos, taip pat vienas vaikas, plius vyro uzdarbis, o vyro vaizeris ir gavo, nors daug geriau gyvena ir dbr busta zada pirktis kita.. at tai teisybe, ar jiems tu bustu tikrai labai reikia?!!!!!!!!!! tad nekalbekit man nesamoniu.. pas mus buvo tokia situacija, kad realiai turejo duot. as realiai neigali dirbt ir vaiko 3 men as neplanuoju palikt nepazistatamam zmogui, kai siuo metu svarbus musutarpusavio emocinis rysys.. tad.. jei anglu daktarai negydo nrml man tos ligos, kodel kita sritis man to negali kompensuot. mokescius tai mes mokam..
o jus ponia, matyt, gavot busta ir uz tai drasiai kalbate..
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai