Aukselisss parašė:
Jūsų pamokslai nelaiku ir nevietoj.
Aha, amzina forumo "advokate". Ir mano komentarai amziais uzkliuna.
Cia viesa erdve, ka norim ta ir snekam, visos turi savo nuomone, jeigu ka.
Aukselisss parašė:
Jūsų pamokslai nelaiku ir nevietoj.
Aukselisss parašė:
Matyt ne pirmą kartą pamokslaujat
Aš ne apie save kalbu, o prie kitų kabinėjatės pastoviai irgi, kiek teko skaityti šitą temą tai amžinai ponia pikta kaip širšė, čia hormonai Jums taip siaučia ar daugiau neturite ant ko išsilieti?
Privacy parašė:
Būtent....VISOS
Evuka parašė:
Tai sakau, kad ne pirmą kartą jau pastebiu šitą "bambeklę" užkliudančią kitas merginas. Cirkininkė.
Į save pažiūrėkit neįžeidinėjus. Reikia apie jus pranešt administracijai. Pyldinėjat čia visas ir dar įžeidinėjat.
Aukselisss parašė:
Į save pažiūrėkit neįžeidinėjus. Reikia apie jus pranešt administracijai. Pyldinėjat čia visas ir dar įžeidinėjat.
Nei vienos merginos neužpluoliau ir neįžeidinėjau kol pati prie manęs neprisikabinote. Išmokite priimti kritiką, kurią ne aš viena Jums sakau, kad esate pilna pagiežos ir pykčio, ko pas besilaukiančią moterį tikrai neturėtų būti.
Evuka parašė:
Nei vienos merginos neužpluoliau ir neįžeidinėjau kol pati prie manęs neprisikabinote. Išmokite priimti kritiką, kurią ne aš viena Jums sakau, kad esate pilna pagie…
Jūs asmeniškai mane įžeidėte prieš tai parašytoje žinutėje. Neturiu daugiau ką diskutuoti su tokia, kuri nejaučia ribų.
Aukselisss parašė:
Jūs asmeniškai mane įžeidėte prieš tai parašytoje žinutėje. Neturiu daugiau ką diskutuoti su tokia, kuri nejaučia ribų.
Man įdomu, kuriai čia pirmai kuri užkliuvo? Ar jūs nematote, kad ne aš vienintelė sakau tą patį, kad Jūs su savo pykčio priepoliais jau ne vieną merginą užgavote. Nu būkit maloni negadinkit moterims stebuklo laukimo savo bambėjimais. Ar tiesiog esate žmogus, kuriam kaip oro reikia pasipykti? Turbūt pasikraunate iš to energijos. Sėkmės nešiojant kūdikų, prieš pykdama pagalvokite apie jį kokias emocijas jam perduodate..
Aukselisss parašė:
Čia jūs gadinat aiškindama, kad nesilaukia moterys. Pati laukiatės, bet kitų laime pasidžiaugt nemokat. Nuteikinėjate, kad bus blogai.
Aš nesakiau, kad nesilaukia ji, Jūs atsipeikėkite gal? Aš paprasčiausiai daviau patarimą, kad pirma sulauktų tikrai užtikrinto teigiamo rezultato, pasidalinau skaudžia patirtimi ir tiek, nei vieno blogo žodžio neparašiau. Bet aišku žmogui ieškančiam prie ko prisikabinti ir pasipykti atrodo kitaip, nieko nuostabaus, toks Jūsų elgesys net nestebina stebint šią temą ir žinant kaip dažnai Jums kasnors užkliūną. Nebeturiu ką su Jumis šnekėti, geros dienos.
Raselė0526 parašė:
Jūs turbūt įsivaizduojat labai trapią būtybę 11mėn? Patikėkit mano berniukai abu drasiai sukerta po kotletą, po tą patį bulvinį blyną kai čia kažkam keisto pasirodė…
Ne dantuku kiekyje miela mamyte esme, o virskinimo sistemos brandume
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai